OFFLINE

Melyik a menőbb celeb testvérpár?

2017. január 23., hétfő 11:03

Számos ismert testvérpár él reflektorfényben manapság, így adja magát, hogy megszavaztassuk, vajon melyik celebdinasztia kölykei rittyentik ki magukat a legprofibban a hétköznapokban és a vörösszőnyeges eseményeken. A hajtás után mutatjuk a versenyben lévő, divatházak körül lebzselő celebpárosokat!

Kendall és Kylie Jenner

A valóságshowhősök az elmúlt időszakban jól menő Instagramsztárrá, modellé, valamint táska- és rúzsszakértővé léptek elő. A Kardashian-Jenner família egyik legvállalhatóbb arcaként emlegett Kendall Jenner és az időközben arcot, illetve mellméretet váltó testvére gyakran öltöznek össze a vörösszőnyeges eseményeken, mindketten szeretik például a feketét, a csillogó estélyiket és a sportos cuccokat.

Kim és Kourtney Kardashian

Hogy gyorsan letudjuk a Kardashian-Jenner vonalat, nézze meg az egyre hülyébben öltöző 35 éves Westné és 37 éves nővére, Kourtney Kardashian stílusát is. A róluk készült fotók alapján elképzelhető, hogy a háromgyermekes nővér olykor szeretné túl- vagy alulöltözni húgát, csak az jól láthatóan nem egyszerű feladat. A testvérpár egyébként gyakran bukkan fel nude színű, áttetsző, fekete, fehér valamint arany színű dizájnerruhákban az A-listás rendezvények környékén.

Bella és Gigi Hadid

A milliárdos ingatlanfejlesztő apától és modell anyától származó lánytestvérek anyjukhoz hasonlóan szintén modellkedéssel foglalkoznak, bár valószínűleg vígan megélnének az Instagramposztokból befolyt összegekből is. A 21 éves, év modelljének megválasztott Gigi Hadid és 20 éves nővére a fent említett celebnőkhöz hasonlóan rengeteget repked a világban és csakis a legmenőbb vacsorákon, bemutatókon és megnyitókon tűnnek fel.

Kaia és Presley Gerber

A jóképű kamaszok a világ egyik legismertebb és legszebb veterán modelljének, Cindy Crawfordnak a gyerekei. Az anyjára hasonlító 15 éves Kaia Gerberért évek óta kapkodnak a divatházak, így fiatal kora ellenére dolgozott az Alexander Wangnek és a Miu Miunak, sőt a Vogue elején is pózolt már. A 17 éves Presley Gerber is modellkedéssel szerez magának hírnevet a celebvilágban, a sármos modell végiglejtett a Dolce & Gabbana, a Tommy Hillfiger és a Moschino kifutóján is a közelmúltban. A szerencsés gyerekek gyakran jelennek meg anyjukkal együtt a különféle vörösszőnyeges eseményeken.

Jaden és Willow Smith

A reflektorfényben felnőtt Smith gyerekeket nem kímélte a sajtó az elmúlt években, Will Smith fiát például gyakran le is hülyézték mélyenszántó életbölcsességei miatt, aztán 2016-ban mégis őket választották meg az év új divatikonjainak a londoni British Fashion Awardson és olyan legendás divazházak kapkodtak értük, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton. A Smith gyerekek esetében még azon sem lepődnénk meg, ha a zenei vagy filmes karrier helyett hosszútávon a divatvilágban szeretnének majd elhelyezkedni.

Melyik a menőbb páros?

 • 444
  Kendall és Kylie Jenner
 • 74
  Kim és Kourtney Kardashian
 • 543
  Bella és Gigi Hadid
 • 830
  Kaia és Presley Gerber
 • 206
  Jaden és Willow Smith

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta