Nálunk őszintén, a versenyben hazafiasan szavazzon!

A Bocuse D'Or kétévente megrendezett szakácsversenyen nemcsak az ételek, hanem a versenyplakátok is megmérettetik magukat. Nem kérdés, hogy egy ilyen versenyen természetesen mindenki a hazai plakátra szavaz, de vajon akkor is ez a helyzet, ha nem a nemzeti büszkeség a tét?

Arra gondoltunk, most lehetőséget kínálunk, hogy most tét nélkül kiderülhessen, tulajdonképpen melyik is tetszik a legjobban. 

Ahol számít a hazafiasság: a magyar csapat plakátjára a lyoni főzőverseny hivatalos oldalán adhatja le szavazatát január 25-ig, most érdemes még megtolni a hazai plakátot! Amióta magyarok is részt vesznek az eseményen, eddig minden évben elhozták a legjobb plakátért járó díjat, amelyet a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kap. Az idei poszteren Széll Tamás látható, aki kezében egy kalitkába zárt Bresse-i csirkével vélhetőleg pont Lyon felé veszi az irányt a magyar erdőből. A plakátot a Network 360 Reklámügynökség Kft. készítette, art directora Ruszthy Dávid, fotósa Sárosi Zoltán volt.

Az alábbi galériában viszont válogatást találhat a többi plakátból is, és most tét nélkül eldöntheti, melyiket tartja igazán jól sikerültnek. 

Szóval, ki is a legjobb?

Nem kérdés, a legjobb plakát

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek