OFFLINE

Nálunk őszintén, a versenyben hazafiasan szavazzon!

2017. január 19., csütörtök 14:27

A Bocuse D'Or kétévente megrendezett szakácsversenyen nemcsak az ételek, hanem a versenyplakátok is megmérettetik magukat. Nem kérdés, hogy egy ilyen versenyen természetesen mindenki a hazai plakátra szavaz, de vajon akkor is ez a helyzet, ha nem a nemzeti büszkeség a tét?

Arra gondoltunk, most lehetőséget kínálunk, hogy most tét nélkül kiderülhessen, tulajdonképpen melyik is tetszik a legjobban. 

Ahol számít a hazafiasság: a magyar csapat plakátjára a lyoni főzőverseny hivatalos oldalán adhatja le szavazatát január 25-ig, most érdemes még megtolni a hazai plakátot! Amióta magyarok is részt vesznek az eseményen, eddig minden évben elhozták a legjobb plakátért járó díjat, amelyet a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kap. Az idei poszteren Széll Tamás látható, aki kezében egy kalitkába zárt Bresse-i csirkével vélhetőleg pont Lyon felé veszi az irányt a magyar erdőből. A plakátot a Network 360 Reklámügynökség Kft. készítette, art directora Ruszthy Dávid, fotósa Sárosi Zoltán volt.

Az alábbi galériában viszont válogatást találhat a többi plakátból is, és most tét nélkül eldöntheti, melyiket tartja igazán jól sikerültnek. 

Szóval, ki is a legjobb?

Nem kérdés, a legjobb plakát

 • 1158
  Az erdőben bolyongó Széll Tamásé
 • 88
  A krokodilos ausztrálé
 • 58
  A kék szárnyas Uruguay-i asszonyé
 • 179
  A zord norvég szakácsé
 • 20
  A képregényes USA csapaté
 • 37
  Izlandot tükröző Viktoré
 • 111
  A Bocuse-t játszó koreai fiúcsapaté
 • 17
  Az aranyberakásos kínaiaké
 • 89
  A franciáké, akik pedig oda sem figyeltek

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta