OFFLINE

Jude Law lánya lett a Burberry Beauty arca

2017. január 18., szerda 15:51

Nagyon fura látni, ahogy korunk színész(-és celeb)ikonjainak gyerekei szépen lassan felcseperednek, és „önálló életre kelnek”: szupermodellek, színészek, vagy csak egyszerű celebek lesznek. Itt van mindjárt a Kardashian/Jenner család, vagy Johnny Depp lánya, Lily Rose Depp, aki színészként és modellként keresi meg a kenyérre valót. A díszes társasághoz csatlakozott a negyvenöt éves Jude Law lánya, Iris Law, aki szintén a divatvilágban tevékenykedik, most a Burberry Beauty arca lett.

A 16 éves lány debütáló kampányában a Burberry legújabb rúzskollekcióját, a Liquid Lip Velvetet népszerűsíti. Ahogy a legtöbb sminkes márka, a Burberry is megcsinálta saját matthatású folyékony rúzsát, ami 2016 egyik legnagyobb sminktrendje volt. A képeken látható rúzs gyönyörűen fest, tökéletes fedést ad, és láthatóan puhák is maradnak az ajkak.

A cég 14 árnyalatot kínál, egyik szebb mint a másik! A krémes textúra nagyon ígéretesen néz ki, és valószínűleg nem szárítja ki a szájat több órás használat után sem. A rúzs 34 dollárba kerül, kicsit drágább a többi márkánál, cserébe ez talán a szájon marad, és nem a poharat díszíti az első korty vizünk után.

Iris ezen a képen egy gyönyörű, mélyvörös árnyalatot visel, és úgy tűnik, tökéletesen passzol a Burberry divatkampányához. Ízig-vérig brit, kreatív és merész, tökéletes választás volt a Burberry részéről!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta