OFFLINE

Heti kedvenc: így hordja a pinket!

2017. január 18., szerda 15:52

A tavalyi évben a rózsaszín megint divatba jött, és úgy tűnik, a leárazásokon még érdemes betárazni a pink kiegészítőkből és ruhadarabokból, mert 2017-ben is velünk marad még. Ez mind szép és jó, csak egy baj van vele, mi van akkor, ha valaki csak azért, mert szereti ezt a színt, nem akar cukorkának vagy mesebeli hercegnőnek öltözni? Szerencsére ezt könnyű kiküszöbölni, és az amerikai Glamour cikke alapján adunk is pár ötletet. 

A rózsaszínű testre simuló ruha, miniszoknya és a cuki kistáska lehet, hogy önmagában is sok. Mit szólna inkább egy bő pulóverhez, esetleg melegítőfelsőhöz? Ha komolyabb, szigorúbb darabokkal párosítja, akkor senki sem téveszti majd össze egy Barbie babával. 

A jól szabott, kicsit férfias, illetve laza, sportos darabok kombinálása is jó megoldás. Pink nadrágkosztümöt valószínűleg nem lesz olyan könnyű találni, de ha ezt a tételt kipipálta, egy sim avagy feliratos pólót, esetleg melegítőfelsőt, és sportcipőt már egyszeűen keríthet hozzá. 

Keressen olyan ruhadarabokat, amelyek halványabb, pasztelles árnyalatúak, amik nem szúrnak azonnal szemet, ilyen például a púderrózsaszín, a barackrózsaszín és így tovább.

A kislányos ártatlanságot vagy a nagylányos romantikát sugárzó ruhákat és felsőket dobja fel valamilyen vagány kiegészítővel, mondjuk egy fűzővel vagy egy széles derékövvel, esetleg egy dögös magassarkúval. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta