OFFLINE

De szép ez a cípő! Kár, hogy horogkereszt minta van a talpán!

2017. január 12., csütörtök 09:53

A Redditen pörgött a lenti kép és történet, miszerint az egyik felhasználó vásárolt online egy téli bakancsot magának, aztán kiderült, hogy tök jó a cipő, meg minden, de minden lépéssel egy rakás kis horogkeresztet hagy maga után az ember ezt viselve - írja a Bored Panda.

A cípő például Amazonon is kapható, nem is olcsó, kb. 44 ezer forintnyi dollárt kérnek érte. Azt viszont valószínűleg még a legalapossabb cipővásárló sem veszi észre, hogy a cipő talpán a minták kis horogkereszteket formáznak.

71x4yH-e2OL. UY695
Fotó: Amazon

Vagyis nem egészen horogkeresztet formáznak, de amikor a gyanútlan felhasználó első alkalommal próbálta ki nedves időben, akkor kiderült, hogy pont úgy nyomódik a talp a talajhoz, hogy szabályos kis horogkereszteket hagy maga után a cipő.

military-swastika-boots-frshfshfckr-10
Fotó: Reddit

Hogy mi a megoldás, azt nem tudjuk. Első körben az tűnik ésszerűnek, hogy csak azután felvenni nedves időben, hogy a problémát okozó kis gumiperem lekopott, így a világ legtöbb bakancsához hasonlóan már csillagokra emlékeztető mintát fog hagyni ez a cipő is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta