OFFLINE

Íme a férfi, aki rákattant a kötésre

2017. január 10., kedd 12:00

Sam Barsky szerint nemcsak a karácsonyi szezonra eső Csúnya Pulcsik Világnapján menő feltűnő kötött pulóvert viselni, hanem az év többi napján is. A mashable.com hívta fel a figyelmünket a baltimore-i férfi meglepő hobbijára, miszerint az utazásmániás Barsky ráköti pulóvereire azokat a számára inspiráló helyszíneket, amiket később felkeres, majd lefotózza magát a látványos darabokban.

Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Fotó: Facebook.com / Sam Barsky

Barsky 1999 márciusában vágott bele a kötésbe, azóta pedig 103 különféle pulóver van a szekrényében, amin többek között olyan nevezetességek láthatóak, mint a Times Square, a Stonehenge, a Golden Gate híd vagy a londoni Tower Bridge.

“Két legújabb munkámon a Bahái-kert és a Holt-tenger látható, ami a decemberi izraeli látogatásomra készült” – mondja Barsky, aki nem feltétlenül csak a kedvelt turistacélpontokat örökíti meg, olykor az olyan hétköznapi dolgok is megihletik, mint az elektromos vezetékek, a hálaadás napi tökök vagy a kártyapaklik.

Currently obsessed with this dude who knits to match his background * #sambarsky

Una foto publicada por Josafina (@_josafina_) el

Barsky jelenleg két projekten dolgozik, az egyik az animációs R&B banda, a California Raisins, míg a másik pulóveren az afroamerikai polgárjogi mozgalom egyik vezető személyisége, Martin Luther King Jr. lesz látható. Mi pedig reméljük, hogy egy napon megköti a parlamentet vagy a Budai Várat is, és pózol egyet Budapesten is.

This man is my new hero * #sambarsky #closeknit #knitting #pictureknitting #stonehedge

Una foto publicada por Krista Winters (@eatknitanddiy) el

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta