OFFLINE

A Wendy's a twitter legnagyobb trollja

2017. január 9., hétfő 09:31

Az amerikai Wendy's gyorsétteremlánc neve és logója láttán egy édes kislányra gondolhatunk, de ne tévesszen meg senkit a látszólag ártatlan külső! A cég a twitter egyik legnagyobb trollja, akik mintha egy Lifetilt Tomiba oltott Szilyt fogadtak volna fel közösségi média managernek, olyan válaszokkal, hogy a fal adja a másikat!

A gyorsétteremlánc profiljával valaki nagyon vicces válaszokat ad az őt megszólítóknak, tele vannak iróniával, és előszeretettel küldi el melegebb égtájakra például a konkurens gyorsétteremláncokat, na meg a reklamálókat.

Amikor valaki megkérdezte, hogy mit mondjon a barátainak, akik barátai a McDonald'sba akarnak menni, akkor azt válaszolja, „keress új barátokat”.

A kérdésre pedig, hogy mit tegyen az illető, ha nincs a közelében Wendy's, csak annyit válaszol, hogy „költözz”.

Amikor a "4 dollárért 4 ételt reklámjukra" a Burger King azzal kontrázott rá, hogy ők "5 ételt adnak 4 dollárért" és valaki megkérdezte, hogy erre ők hogyan vágnak vissza, csak annyit írt Wendy: „ehető étellel”.

További vicces posztokért  kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta