OFFLINE

A Wendy's a twitter legnagyobb trollja

2017. január 9., hétfő 09:31

Az amerikai Wendy's gyorsétteremlánc neve és logója láttán egy édes kislányra gondolhatunk, de ne tévesszen meg senkit a látszólag ártatlan külső! A cég a twitter egyik legnagyobb trollja, akik mintha egy Lifetilt Tomiba oltott Szilyt fogadtak volna fel közösségi média managernek, olyan válaszokkal, hogy a fal adja a másikat!

A gyorsétteremlánc profiljával valaki nagyon vicces válaszokat ad az őt megszólítóknak, tele vannak iróniával, és előszeretettel küldi el melegebb égtájakra például a konkurens gyorsétteremláncokat, na meg a reklamálókat.

Amikor valaki megkérdezte, hogy mit mondjon a barátainak, akik barátai a McDonald'sba akarnak menni, akkor azt válaszolja, „keress új barátokat”.

A kérdésre pedig, hogy mit tegyen az illető, ha nincs a közelében Wendy's, csak annyit válaszol, hogy „költözz”.

Amikor a "4 dollárért 4 ételt reklámjukra" a Burger King azzal kontrázott rá, hogy ők "5 ételt adnak 4 dollárért" és valaki megkérdezte, hogy erre ők hogyan vágnak vissza, csak annyit írt Wendy: „ehető étellel”.

További vicces posztokért  kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta