OFFLINE

Ön szokott pizsamában vásárolni?

2017. január 8., vasárnap 09:23

A napokban fellángoltak az indulatok a salfordi Tesco Facebookján, ugyanis egy férfi posztolt egy képet két pizsamában vásárolgató nőről, azzal a szöveggel, hogy undorítónak találja a dolgot és valaki csináljon már valamit – írja a Daily Mail.

Chris Cooke azóta törölte a posztot, ugyanis legalább annyian estek az ő torkának, ahányan támogatták a kezdeményezést, miszerint nem ártana valami minimális dress code a hiperekben. "Kedves Tesco! Kérem, vezessék be a szabályt, hogy az ilyen embereket nem szolgálják ki. Baromira undorító. Este 7 óra volt a salfordi Tescóban és rendszeresen látok máskor is így öltözött embereket. Mármint, mégis kinek nincs ideje rendesen felöltözni vásárlás előtt?" – írta Cooke Facebookon, és ezt a képet mellékelte (a linkre kattintva megnézheti!).

GettyImages-630671524
Fotó: The Washington Post / Getty Images Hungary

A Tesco reagált: "Sok vevőnk panaszkodott, hogy zavarja őket, ha a többi vásárló nem megfelelő ruházatot visel az üzleteinkben, próbálunk egyensúlyt teremteni, amivel mindenki elégedett lehet. Ennek ellenére nincs dress code-unk, a menedzsment feladata, hogy saját belátása szerint döntsön". 2010-ben a cardiffi Tescóból egyébként kitiltották a pizsamásokat a számos panasz miatt.

A Facebookon többen annak adtak hangot, hogy Cooke-ot kéne inkább kitiltani, aki másokat lejárató fényképeket készít, és különben is mindenki maga dönti el, miben lép utcára, ahhoz másnak semmi köze. Külföldön egyébként nagy hagyománya van a csóri szettekben való vásárlásnak, elég csak a People of Walmart oldalra kattintani, ahol a pizsamánál sokkal extrább szettekben vásárló embereket lehet nézegetni.

Na de a lényeg: önt zavarja, ha embertársai pacuhán shoppingolnak? Vagy egyáltalán nem érdekli? Esetleg pont ön az, aki szeret pizsiben nagybevásárolni? Szavazzon!

Mit gondol a pizsamában vásárlásról?

 • 235
  Szerintem felháborító!
 • 81
  A pizsama még hagyján, de mi van az ízlésficamos hülyékkel?
 • 481
  A ruha nem zavar, csak az, ha valaki büdös.
 • 204
  Engem egyáltalán nem érdekel, más mit vesz fel.
 • 77
  Engem az se érdekel, én mit veszek fel. Másnak mi köze hozzá?
 • 41
  Előfordult már, hogy pacuhán mentem le a boltba, de ritkán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta