OFFLINE

Bársony nyakörv pasiknak: menő vagy ciki?

2017. január 6., péntek 08:23

Mikor már úgy gondolnánk, hogy végre búcsút inthetünk a chokereknek, azaz a nyakörvszerű láncoknak, akkor az Asos gondol egyet és piacra dobja a pasi chokert, ami nem más, mint egy 9.50 dolláros, nagyjából 2800 forintos smaragdzöld bársonyszalag kapoccsal – hívja fel a figyelmet az új őrületre a Fashionista.com.

Az Asos megy még egy kört a choker láncokkal.
Az Asos megy még egy kört a choker láncokkal.
Fotó: asos.com

Persze nem arról van szó, hogy a bársony nyakörvet szigorúan csak hölgyeken tudjuk elképzelni, mert szerintünk Harry Styles-on és néhány Gucci és Saint Laurent rajongó haverján egész jól mutatna, inkább csak az Asos.com időzítésén lepődtünk meg, mivel a choker a tavalyi év egyik “kötelező kiegészítője” volt, szóval kis késében vannak. A 2016-os Coachella fesztiválra például valószínűleg be sem engedtek volna choker nélkül, ki is kiáltották a chokert az új virágkoszorúnak.

A hírességek öltöztetőinek, például Monica Rose-nak köszönhetően olyan celebek is felkapták, mint Taylor Swift, de Kendall Jenner és Gigi Hadid se szívesen lépett utcára choker nélkül. Az év végére mintha csillapodott volna a nyakörv-láz, 2017-es divatanyagokba például egyelőre nem került a kényelmetlen kiegészítőből.

A chokert állítólag Drew Barrymore hozta divatba a 90-es években és ha hinni lehet a trendelőrejelzéseknek, akkor a pasik valóban a kilencvenes évek stílusa szerint fognak öltözködni 2017-ben, míg a nők inkább a 80-as éveket preferálják majd. Az Instagramon mindenesetre már van egy kisebb pasi choker hullám. Ön mit gondol az új férfi kiegészítőről? Menőnek találja és szívesen látná a párja nyakában vagy ön szerint egy vicc és ciki az egész? Szavazzon!

1303 szavazat 329 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta