OFFLINE

Ezekre a divatos témákra gugliztunk rá 2016-ban

2017. január 2., hétfő 08:35

Nem csak a hobbi lakberendezők "gugliztak" 2016-ban, hanem a divatrajongók is, akiknek keresései alapján állította össze a világ legnagyobb keresőmotorja, a Google, hogy milyen trendek, tervezők és vörös szőnyeges estélyiruhák érdekelték a legjobban az internetezőket 2016-ban. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen divattal kapcsolatos témák foglalkoztatták az embereket Kanye Westtől Ivanka Trumpon át a hippi cuccokig!

Divattal kapcsolatos kérdések, amikre a legtöbbször gugliztak rá 2016-ban

1. Hogyan vágjuk ki a felsőrész ujját?

2. Hogyan kezdjem el modellkedést?

3.Mi az az haute couture?

4. Hogyan hordjuk a csizmát szűk farmerrel?

5. Mikortól hordhatunk fehéret?

6.Hogyan legyek fitnesz modell?

7. Mi az a bohó?

8. Mit hordtak az emberek a 90-es években?

9. Hogyan öltözz úgy, mint egy hippi?

10. Hogyan legyek divattervező?

Magyarázat:

A szokásos, mi az az haute coutre vagy hogyan legyek szupermodell kérdések mellett teljesen logikus, hogy ezek a témák izgatták az internetezőket, hiszen még a csapból is az folyt, hogy a vállvillantós ruha az év slágere és a hippi trendektől illetve a kilencvenes évek stílusának térhódításáról is sokat lehetett hallani a 2016-os évben. A mai 20-as és 30-as generációnak pedig nem biztos, hogy teljesen egyértelmű, hogy milyen röhejesen festettünk a 90-es években. A tízes listából minket a szűk farmeres-csizmás kérdés lepett meg a legjobban.

Divattervezők, akikre a legtöbbször kerestek rá 2016-ban

1. Rachel Roy

2. Mary Kate és Ashley Olsen

3. Angela Simmons

4. Zendaya

5. Kendall és Kylie

6. Beyoncé

7. Anita Dongre

8. Sonia Rykiel

9. Ivanka Trump

10. Kanye West

Magyarázat:

Nem nehéz észrevenni, hogy a tízes listán csak három olyan tervező szerepel, akiknek valójában ez a foglalkozása. Az első helyen végzett Rachel Royra feltételezhetően azért kerestek rá annyiran 2016-ban, mert a 42 éves tervezőt azzal vádolják, hogy viszonya van Jay-Z-vel. Anita Dongre India egyik legfelkapottabb divattervezője, míg a francia dizájner, Sonia Rykiel idén augusztusban hunyt el.

Ivanka Trump pofátlan cipő koppintásáról mi is beszámoltunk, aztán meg hirtelen ő lett megválasztott republikánus elnök reflektorfénybe került lánya is. A Kardashian-Jenner-West klánból Kanye West milliókat kaszált idén, míg Kendall és Kylie Jenner közös táska kollekcióban gondolkodott, sőt Kylie Jenner saját képével ellátott pólókat árul a neten.

Ezekre az Oscar-gálás ruhákra kerestek rá a legtöbben 2016-ban

1. Jennifer Garner

2. Jennifer Lawrence

3. Charlize Theron

4. Rachel McAdams

5. Brie Larson

6. Alicia Vikander

7. Priyanka Chopra

8. Cate Blanchett

9. Kate Winslet

10. Olivia Wilde

Magyarázat

Némileg rávilágít arra, hogy mekkora volt a sokszínűség hiánya a 2016-os Oscar-gálán, hogy a Google listáján Piyanka Choprán kívül csak fehér bőrű színésznők kaptak helyet. Ezzel szemben a tavalyi évben Lupita Nyong'o és Jennifer Lopez vörös szőnyeges ruhájára rengetegen kerestek rá. Cate Blanchett viszont megőrízte státuszát, 2015-ben és 2016-ban is kíváncsiak voltak a színésznőre a guglizók. Ha érdekli, hogy mi után kutakodtunk a Google keresőben, akkor ide kattintva lecsekkolhatja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta