OFFLINE

Nézze meg az év legszebb estélyi ruháit!

2017. január 1., vasárnap 19:56

Miután szinte minden fontosabb vörös szőnyeges esemény, díjátadó és filmfesztivál lement 2016-ban, a Harper's Bazaar készített egy összeállítást azokról a ruhakölteményekről, amikben az olyan A-listás hírességek pózolgattak, mint Naomi Campbell, Emma Stone, Kim Kardashian, Penelope Cruz vagy Naomi Watts.

A magazin anyaga alapján mi is készítettünk egy galériát az év legszebb estélyi ruháiról, amiből jól látható, hogy idén nemcsak a pucérruhák és a Gucci estélyik, de a felsliccelt, lábvillantós luxuscuccok is taroltak a celebnők körében. Kattintson és nézze meg, hogy milyen vonulós ruhákat tervezett idén az Armani, a Marc Jacobs vagy az Alexander McQueen a sztároknak!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta