OFFLINE

Magyar műsorvezetője lesz a világ legnagyobb szakácsversenyének!

2016. december 22., csütörtök 12:46

Sosem gondoltuk volna, hogy Jókuti András ennyire menő, de el kell ismerni, a Világevő bloggere a csúcsra ért. Ugyanis első ízben fordul az elő, hogy nem egy francia fog a mikrofonba üvöltözni, hanem egy magyar. Jókutinak már van tapasztalata, az európai döntőt - amit Budapesten rendeztek meg - ő vezette le Mautner Zsófiával (Chili és Vanília) közösen, profin. A jubileumi, 30. versenyt tehát ő vezeti, illetve az előtte megrendezendő  Cukrász Világbajnokságot is. 

“Hatalmas megtiszteltetés volt már az is, hogy bizalmat kaptam a Budapesten megrendezett Bocuse d'Or európai döntőjének műsorvezetésére tavaly, ahol Mautner Zsófival működtünk együtt nagyon jól csapatban. Így sikerült felkelteni a franciák figyelmét, erre nem számítottam. Kétségtelenül vitathatatlan szerepe lehet ebben annak is, hogy a Magyar Bocuse d'Or Akadémia összefogásával szenzációsra sikerült a májusi budapesti esemény szervezése, az egyedülálló hazai közönség nélkül pedig nem lehetett volna olyan feledhetetlen hangulatot teremteni Budapesten, aminek a híre az egész világot bejárta. A kihívás óriási, francia közönség előtt, idegenben kell bebizonyítanom, hogy a magyar gasztronómia műsorvezetésben és show-ban is tud újat mutatni a világnak. A szakmai szempontok ugyanolyan fontosak, mint az, hogy a közönség jól szórakozzon, miközben a magyar csapat Széll Tamás vezetésével még ennél is sokkal fontosabb bravúrra készül, remélem mindenki boldogan és büszkén térhet majd haza Lyonból" – nyilatkozta. Blogján arról is ír, hogy óriási megtiszteltetésnek érzi hogy olyan legendákkal dolgozhat együtt, mint "Vincent Ferniot, Régis Marcon, és a többiek." 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta