Télen is színesben sportolunk

Idén jelent meg az adidas új, speciálisan nőknek gyártott cipő modellje, a PureBOOST X, mely direkt női igényekre szabottan biztosít energiát a futáshoz, decemberben pedig üzletekbe kerül a téli igénybevételre fejlesztett új változat, a PureBOOST X ATR. 

A PureBOOST X újítása abban áll, hogy megerősített ATR, vagyis all-terrain talppal rendelkezik, amely jobban tapad és minden terepen jól alkalmazkodik a környezethez. Az erősebb külső talp mellett megmaradt a BOOST technológia, mely a nagymértékű energia visszaadásért felel. Emellett még egy újítása van a PureBOOST X ATR-nek: az extra kényelmet biztosító varrásmentes felsőrész fényvisszaverő AQUATECH technológiájának köszönhetően esti fényben is jól látható.

A PureBOOST X különlegessége, hogy sok női futócipővel ellentétben nem egy férfi futócipő átalakított változata, hanem egy direkt a nők igényeire szabott darab, melyet élsportolók közreműködésével és igényeit figyelembe véve fejlesztettek. A PureBOOST X egy szembetűnő újítást is tartalmaz: a cipőtalp középen ívesen elválik a cipőtesttől, újszerű élményt biztosítva ezzel viselőjének. Ez az alkalmazkodó, lebegő ív feszességet kölcsönöz a cipőnek és gondoskodik róla, hogy a láb kisebbnek tűnjön, ugyanakkor a futáshoz is támogatást nyújt. 

A bemutatón a ruhákra kisebb hangsúly került, de ha az adidasra hallgatunk, akkor most is pink és neonszínű cuccokban járunk le az edzőterembe.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek