OFFLINE

Menő vagy ciki 20 ezer forintot kiadni egy közönséges kőért?

2016. december 17., szombat 20:16

Ha a hideg időjárás és a karácsonyi díszítések nem zavarnának be, mi is azt hinnék, hogy ez egy április elsejei vicc, de nem: a Nordstrom márka piacra dobott egy kavicsot, ami bőrtasakban pihen és mindezt 85 dollárért árulja. A teljesen érthetetlen kiegészítőre (???) egyébként a Huffington Poston bukkantunk rá. De miért is különleges ez a kavics, és mi kerül rajta több mint 20 ezer forintba?

Rákerestünk a termékre a Nordstrom oldalán, hogy létezik-e a termék egyáltalán, és meglepődésünkre tényleg ott találtuk a drága követ, és a részletes leírást is róla.

20 ezres kavics

A márka elmondása szerint ez a kavics nem egy egyszerű kő, hanem annál sokkal többet is jelenthet számunkra: lehet levélnehezék, művészi alkotás. A leírásból kiderült, hogy ez a kő nem ám Biatorbágy alsóból, hanem egyenesen a Los Angeles-i elit kavicsok közül kerül ki, és a bőr tasak pedig növényi cserzésű amerikai bőrből készült, és ezt még megspékelték egy viaszosvászon borítással. Ha megfigyeljük a bőrtasakot, akkor látszik az ombre átmenet is: ez persze nem egy sima közönséges festésnek köszönhető, hanem egy hagyományos, ám különleges keményítő eljárásnak! Azt említenem sem kell szerintem ezek után, hogy a bőrt kézzel varrják egy különleges nyeregvarrási technikával Peter Maxwell művész Los Angeles-i stúdiójában.

Ha ön elköltene 20 ezer forintot egy kavicsra, vagy ha csak jónak tartja, hogy ilyenek készülnek, akkor szavazzon a menőre! Ha pedig egy újabb felesleges sznob dolognak tartja, illetve másra is el tudná költeni a pénzét, akkor szavazzon a cikire!

1433 szavazat 446 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta