OFFLINE

Kylie Jenner saját magát tette ruháira

2016. december 4., vasárnap 16:17

A karácsonyi promót elbénázó Kylie Jenner úgy tűnik, hogy nem elégszik meg a hírnevéből élő sminkmárkával, ezért beleveti magát a divatvilág bugyraiba is. Legalábbis ez derül ki abból, hogy a napokban elkezdte népszerűsíteni Kylie Shop néven futó Instagram oldalát, aminek annak ellenére van több mint félmillió követője, hogy a webáruház csak december 10-én nyitja meg kapuit - hívja fel a figyelmet a rendkívüli hírre a Highsnobiety.com.

Az eddig csepegtetett képek alapján a saját képével és nevével ellátott kapucnis pulóvert, pólót, bomberdzsekit, sapkát, fehérneműt, felvarrót, kitűzőt és iPhone tokot tartalmazó kollekció nagyjából megegyezik a Kardashian-Jenner klán gondolat- és ízlésvilágával, bár továbbra sem értjük, hogy miért ragadt be náluk ez a hobbirocker vonal, ami a 19 éves üzletasszony új brandjén is visszaköszön. Bármilyen nevetséges, de Kylie Jenner az AC / DC logójának betűtípusát találta a legmegfelelőbbnek márkája népszerűsítéséhez.

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

A divatvilágban trollnak tűnő Kylie Jenner saját híressé vált újévi idézetét, a “Like, Realizing Stuff” -ot is rányomta pólóira. A kollekció szerintünk körülbelül annyiba fog kerülni, mint a celebgyerekek legutóbbi táska kollekciója, amiért 75-450 dollárt, 21-127 ezer forintot kértek a piacon.

This year is just the year of ..

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

Mivel Kylie Jenner fehérneműt is árul, így várhatóan a család hölgytagjai is pózolnak majd Kylie féle bugyiban és melltartóban a közeljövőben. Remélhetőleg még a karácsonyi szezonban.

@thekylieshop

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

Az Instagramozóknak egyébként bejött az önimádó fehérneműszett.

kyliejennershop.com

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

Olyan zavaros felismerés is rákerült az egyik pólóra, mint például I’m the Kylie you’re the Kendall. Talán éppen emiatt a mély gondolatmenet miatt nekünk ez az egyik kedvencünk a kollekcióból.

I'm The Kylie You're The Kendall

Una foto publicada por Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) el

Ide kattintva megnézheti az ízléstelen bugyikat is, azt követően pedig szavazhat. Menőnek találja a naplopó celeblány munkásságát vagy ön szerint inkább ciki az egész?

446 szavazat 354 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta