OFFLINE

Ez a kütyü a simlis hentesek rémálma

2016. december 2., péntek 09:49

Mindenki szeretne friss húst venni, mikor elmegy a henteshez. Eddig csak abban bízhatott, hogy észreveszi ha büdös a hús vagy nem éppen friss a színe, most azonban ennél több is kiderülhet, ha megveszi a Food Sniffer nevű kütyüt.

A nagyjából egy táskába is beleillő kis szerkezetet csak oda kell érinteni a húshoz, és indul is az elemzés. A telefonja bluetooth összeköttetéssel kapja meg az adatokat, így gyakorlatilag azonnal megtudja, hogy a hentes által átnyújtott dagadónak milyen a hőmérséklete, az ammóniaszintje, a nedvességtartalma, és vannak-e benne veszélyes vegyületek.

Ha pedig minden rendben, azonnal megoszthatja ismerőseivel milyen tökéletes húst választott az imént. A nagyjából 38 ezer forintba kerülő kütyüt innen tudja megrendelni és 4 szín közül tud választani. 

Food-Sniffer-Gadgets-1
Fotó: foodsniffer.com

Jó ötlet? Szívesen használná? Akkor nyomjon a menőre! Ha ekkora hülyeségről már rég hallott utoljára, kattintson a cikire!

618 szavazat 1551 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta