Ékszerkollekciót dobott a piacra a Cheetos

Igen, a csipszes cég, az. Valószínűleg ha 20.000 dollár értékben ékszert szeretnénk vásárolni, nem a Cheetosgyár lenne az első hely, ahova beugranánk ezt megtenni, most azonban fordult egyet a világ és lehetőségünk van erre is.

A Cheetos ugyanis 18 karátos arany fülbevalót is forgalmaz már, hozzá illő gyűrűvel, ami együtt 20 ezer dollárba, azaz 5,8 millió forintba kerül. Az "Eye of the Cheetah" (gepárd szeme) szettből egyelőre még csak egy készült – ami már el is fogyott, azaz valaki kiadott érte egy rakás pénzt.

20 ezer dollár. Kéne?
20 ezer dollár. Kéne?

„Sokszor teljesen személytelen ajándékokat adunk annak ellenére, hogy egy csomó lehetőségünk lenne valami személyeset ajándékozni” – mondja Ryan Matiyow, a Cheetos marketingigazgatója a Mashable magazinnak. „Idén ezért igyekeztünk egy olyan kollekciót tervezni, ami igazán egyedi és kifejezi viselője játékosságát, amit a Cheetos márka is képvisel minden téren, így az ékszerek területén is” - mondta.

„Egy helyi tervezővel dolgoztunk együtt és az ötletünk az volt, hogy a gyémánt tükrözze a Cheetos stílusát, és első ránézésre legyen kicsit bolondos, de mégis magas minőségű, exkluzív” – mondta. És valóban, egy szettben körülbelül 190 db fekete és fehér gyémánt van, hát mi ez, ha nem exkluzív? Ön szerint menő a chipszes cég ékszere vagy ciki ennyi pénzt otthagyni egy nasit gyártó vállalat kiegészítőire?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2081) (1642) Ciki!
Mustra