OFFLINE

Obamáné divattervezője nem öltözteti Melania Trumpot

2016. november 24., csütörtök 11:14

A Barack Obama elnöksége idején a first ladyt, Michelle Obamát is öltöztető francia divattervező, Sophie Theallet nyílt levélben jelentette be: nem hajlandó ruhát tervezni Donald Trump szupermodell feleségének, Melania Trumpnak, írja a Refinery29com. A dizájner csütörtökön a Twitterén írta meg, hogy azért döntött így, mert Trump választási kampányát xenofóbnak, szexistának és rasszistának tartja.

GettyImages-618783216
Fotó: Fred Watkins / Getty Images Hungary

Sophie Theallet a franciaországi Bagnères-de-Bigorre-ben született 1964-ben, de már évtizedek óta New Yorkban él, 2007-ben saját ruhamárkát indított, ami az ő nevét viseli. Bár saját bevallása szerint sosem érdekelte a politika, francia bevándorlóként az amerikai elnökválasztás óta nagyon rosszul érzi magát Trump otromba kijelentései miatt.

Theallet a nyílt levelében bojkottra szólította fel a többi a többi ruhatervezőt is, és azt kérte tőlük: ne tervezzenek ruhákat Melania Trumpnak, mert a divatszakma becsülete fontosabb, mint az így kiesett pénz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta