Látott már három Michelin-csillagos hotdogot?

Thomas Keller, akinek neve nem sokat mond azoknak, akik nem mozognak otthonosan a fine dining területén, egy nagyon ismert Michelin-csillagos szakács, aki a New York-i Per Se és a kaliforniai French Laundry vezetője, merőben új területre merészkedett. Ez pedig a hotdogok világa - írja a Bloomberg.

Nem, nem aranyáron fog homáros hotdogot készíteni kaviár mártással, hanem teljesen vállalható áron, mármint az angolok számára vállalható áron, ami 12 fontot jelent, azaz 4100 forint környékén lehet majd megvásárolni az ételeket.

A bolt, melynek a neve Bubbledogs  - nem véletlenül, ugyanis pezsgőt és hotdogot adnak majd itt el - decemberbtől kínálja a sztárséf kreációit. Mielőtt zúgolódni kezdene, hogy hogyan lehet elkérni egy virsliért ennyi pénzt, szólunk, hogy a kreálmány mentás homársalátát, zellert és kaprot fog tartalmazni.

A Bubbledogs tulajdonosai Sandia Chang és James Knappett, akik a Per Sében (ez Keller New York-i étterme) találkoztak először Kellerrel, majd együtt is dolgoztak egy darabig. Amit még tudni lehet, hogy az amerikai vonal lesz keverve az New England-i homár tekerccsel, azaz egy nagyon tradicionális vajas briósra kerül a kapros savanyúság, a homársaláta és a mikroméretű zeller levélkék. 

Keller már készített hotdogot, a Yountwurstot, melynek neve Yountville városának nevéből ered, és amely a French Laundry nevű éttermének ad otthont.

Bubbledog i London, varm korv och champagne. En väldigt cool combo* #bubbledogs #london #njuteravlivet

A photo posted by Monica Höglund (@allizsprallis) on

Oszd meg másokkal is!
Mustra