8+1 csizmatrend télire

Nyakunkon a téli szezon, amin felbuzdulva összegyűjtöttük az év második felének legmenőbb csizmatrendjeit, a galériára kattintva pedig azt is megnézheti, hogy milyen ruhadarabokkal divatos viselni idén a bokacsizmát, a combcsizmát, illetve a színes lábbeliket. Részletek a hajtás után!

1. Idén sem kopnak ki a klasszikusok

Ne becsüljük le a magassarkú, minőségi bőrcsizmát, amit idén nem csak farmernadrággal menő kombinálni, hanem miniszoknyával vagy egyrészes ruhával is. Az örökzöld, térdig érő fazon 2016-ban fekete és barna színben is divatosnak számít.

2. Szerezzen be egy fehér csizmát!

Tökéletesen ellensúlyozza a hűvös időjárással járó kellemetlenségeket egy hófehér csizma, amit idén szinte bármivel felvehetünk a lakk nadrágtól a konzervatív pantallón át a bársonyruháig és a farmerig.

3. A szezon egyik újonca a kék bársonycsizma

A 2016-os őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere a bársony, ami természetesen a cipőkre is azonnal rákerült. Egy pár kék bársonycsizma pedig a legjobb módja annak, hogy valamivel feldobjuk a megjelenésünket. A kék lábbeli farmerrel, miniszoknyával és maxiruhával is menőnek számít idén. A kék bársonyról jut eszünkbe: ezt a filmet látta már? Nézze meg!

4. Mutogassa bátran a cipőjét!

Ragadjon meg minden alkalmat arra, hogy megvillantsa vadonatúj cipőjét, tűrje fel bátran a farmernadrág szárát vagy vegyen a csizmához bokaverdeső nadrágot a szezonban!

5. Bármivel ütős a piros csizma

A kék bársonycsizmához hasonlóan a piros cipőt is bármivel felvehetjük a bőrszoknyától a farmernadrágon át a merészebb állatmintás szoknyáig, de kombinálhatjuk olyan oda nem illő árnyalatokkal is, mint például a rózsaszín vagy a sárga.

6. Nem múlhat el a tél combcsizma nélkül

Már a júliusi haute couture héten is egyértelművé tették a divatházak, hogy nem ússzuk meg a 2016-os évet combcsizmák nélkül. A feltűnő, hasítottbőrből, bársonyból, farmerből vagy lakkból készült combcsizmákat miniszoknyával vagy ruhával, illetve túlméretezett kapucnis pulcsival érdemes viselni.

7. Ha mégis lekoppintaná a Jenner-Kardashian lányok stílusát...

Amennyiben nem tud ellenállni a kísértésnek és feltétlenül szeretné megtudni, hogy mégis milyen lehet úgy öltözni, mint korunk új divatikonjai, akkor mindenképpen szerezzen be (vagy csináljon) egy Kanye West által tervezett zoknicipőt és vegyen fel hozzá egy szakadt farmert és valami nagyon átlátszót!

8. Öltözzön inkább Kate Mossnak

Minden idők egyik legprofibb szupermodellje divatot teremtett stílusával, így bátran ajánljuk a Kate Mosson gyakran látott szőrmekabát és motoroscsizma párosítást, ami garantált sikernek ígérkezik idén télen.

+1 Virágos csizma bevállalósoknak

Ha tegyük fel, ön is divatblogger karrierre vágyik, akkor mindenképpen be kell szereznie valami igazán feltűnőt is az őszi-téli szezonra. A Harper's Bazaar szerkesztői szerint egy ilyen virágos csizmában nem lesz nehéz dolgunk, ha fel akarjuk magunkra hívni az utcai divatfotósok figyelmét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra