Kinek áll jobban a vállvillantás?

Mivel továbbra is nagy sláger a vállvillantós ruha az utcai divatban és a celebnők körében, ezért most kicsit újra elővesszük hetente esedékes “kinek áll jobban?” formátumunkat és megszavaztatjuk, melyik színésznőn, modellen vagy hírességen mutatott jobban a felkapott fazon fekete és fehér színben. Jól nézze meg a kiválasztott ruhakölteményeket és szavazzon, kinek áll jobban a vállatt szabadon hagyó ruha!

Hillary Clinton vs. Kim Kardashian vs. Kristen Stewart

Kinek áll jobban feketében?

Az amerikai elnökségre pályázó Hillary Clinton lassan visszatérő vendége lesz a "kinek áll jobban?" rovatnak. Clinton még 1993-ban viselte ezt a magasított nyakú, hosszú ujjú Donna Karan estélyit, méghozzá azon az eseményen, amin férjét, Bill Clintont iktatták be az NGA-ben.

Naná, hogy sok nő példaképként tekint a demokratikusok 69 éves elnökjelöltjére, hiszen Hillary Clinton karrierje egészen figyelemreméltó. Dolgozott már jogászként, volt First Lady, szenátor és külügyminiszter, most pedig esélyes rá, hogy ő legyen az Egyesült Államok első női elnöke. Ennek tudatában semmi meglepő nincsen abban, hogy a First Ladységről álmodozó Kim Kardashian is viselt már hasonló ruhát 2015-ben San Franciscóban. Az egyre ízléstelenebbül öltöző celebnő egyébként szelfis könyvét népszerűsítette a ruhában, ami a Kardashian-Jenner klán egyik kedvenc udvari divatháza, a Balmain dobott piacra.

fekete ruhások új
Mark Reinstein, C Flanigan, Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A fazon megtetszett az egyre többet mosolygó színésznőnek, Kristen Stewartnak is, aki hegyesorrú tűsarkúval vette fel az oldalt is kivágott Roberto Cavalli darabot az Elle Women in Hollywood díjkiosztóra. A kiszőkült Stewart egyébként hátranyalt frizurát fésültett a fodrásznál a csinos estélyihez. Nos, ki a jobb?

Katalin hercegné vs. Sara Sampaio vs. Isabel Preysler

Kinek áll jobban fehérben a fazon?

A nemrég Kanadában turnézó Katalin hercegné egy vállvillantós Barbara Casasola ruhában vett részt a londoni Természettudományi Múzeumban megrendezett Art Fund Museum of the Year 2016 eseményen. A krémszínű ruhát egy nude színű szandállal és egy elegáns ezüst táskával dobta fel a kétgyermekes hercegné.

A 25 éves Sara Sampaio a hercegnével ellentétben egy hivalkodóbb, felsliccelt darabban járt Rihanna párizsi divatbemutatóján. Bár a portugál fehérneműmodell nem öltözött sem Marie Antoinettenek, sem pedig francia kurtizánnak, azért a chocker nyaklánccal, aranypántos gladiátorszandállal és púderszínű táskával kombinált ruha kicsit más vonalat képviselt, mint ami a divathétre felöltöző hírességekre jellemző.

Kinek áll jobban a fehér vállvillantós ruha
WPA Pool, Pierre Suu, Carlos R. Alvarez / Getty Images Hungary

A hazánkban kevésbe ismert celebnő, a Madridban élő, de manilai születésű Isabel Preysler a Rabat és a Rolex közös eseményén pózolt egy vállvillantós fehér felsőben és egy ahhoz passzoló ceruzaszoknyában. Enrique Iglesias 65 éves anyja stílusosan egy metálfényű doboztáskával és nude színű körömcipővel egészítette ki az elegáns szettet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek