Menő vagy ciki a Star Wars hótaposó?

Míg tavaly a luxusmárkák és divatlapok körében voltak felkapottak a Star Wars karakterek, addig az idei szezonban az 1969-ban alapított Moon Boot az olasz túra-, snowboard-, illetve sícipőt készítő Technicával karöltve dobott piacra egy olyan cipőkollekciót, melynek holdjárós darabjai George Lucas 1977-ben bemutatott klasszikusának kultikus karaktereire, a Rohamosztagosra, a Darth Vaderre, R2-D2-re és az arany C-3PO-ra emlékeztetnek – hívja fel a figyelmet a Thekesselrunway.com a több méretben (35/38, 39/41, 42/44) is kapható uniszex lábbelikre.

Az extrém sportolók sem ússzák meg a Csillagok háborúja trendeket.
Az extrém sportolók sem ússzák meg a Csillagok háborúja trendeket.moon-boot.com

A tervezők szerint a bumfordi formákat gyakran próbálják meg lemásolni, de eddig még soha senkinek nem sikerült tökéletesen lekoppintani az eredeti terveket. A téli sportokat kedvelő hűséges Csillagok háborúja rajongók nemcsak a Moon Boot webáruházában, de a ModCloth oldalán is beszerezhetik a figyelemfelkeltő darabot, amiről simán el tudjuk képzelni, hogy olyan érzés benne járni, mintha a világűrben kalandoznánk. A jelenség egyébként akár még divatba is jöhet, mivel a Chanel is mutatott be hasonlót a párizsi divathéten, bár a francia luxusmárka szerint a nyáron izzadunk majd ilyesmiben.

Darth Vaderként is kirándulhat a téli szezonban.
Darth Vaderként is kirándulhat a téli szezonban.moon-boot.com

A meleg, kényelmesnek mondott csizmákért 149-175 dollár, 42.390- 49.589 forint közötti összeget kérnek a márkánál. Ön mit gondol, menő Star Warsos hótaposóval bombázni a fizetőképes extrémsportolókat vagy inkább unalmasnak és cikinek találja az ötletet? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2209) (1848) Ciki!
Mustra