Ezek a celebek akarnak nekünk ruhát eladni az ősszel

A naplopó Jenner nővéreken, Katy Perryn és Bill Murrayn kívül idén ősszel is számos celebet fogtak be a divatmárkák, a kollaborációk között pedig a szokásos lehúzások mellett akadnak egészen jó és megfizethető összeborulások is. A hajtás után a legbénább termékektől a legjobbak felé haladva mutatjuk a felhozatalt. Kattintson!

1. Gigi Hadid x Tommy Hilfiger 

Jó választás volt a divatház részéről a 23,6 millió követővel rendelkező 21 éves Instaceleb-modell leszerződtetése, aminek köszönhetően várhatóan rengeteg középosztálybeli tinilány kap majd karácsonyra 360 dolláros, 99 ezer forintos, amerikai zászlós kötött kardigánt. A V-nyakú darabon kívül 229 euróért, 70 ezer forintért vehetünk klasszikus garbónyakú pulóvert, a hetvenes évek stílusát idéző farmerért 179 eurót, 55 ezer forintot kérnek a márka webáruházában.

2. Túlméretezett fehér póló a Rihanna féle Fenty x Puma kollekcióból

A párizsi divathéten bemutató popsztár szerint semmi ciki nincsen abban, hogy 80 dollárt, 22 ezer forintot kér egy semmilyen fehér pólóért, ami ráadásul a legtöbb emberen előnytelenül mutat. A Huffingtonpost.com szerkesztői szerint sokkal jobban járunk, ha valamelyik fast-fashion boltban szerezzük be a túlméretezett darabot, a H&M-ben vagy a Zarában akár három különböző színű pólót is kapunk ennyi pénzért.

3. A Kim Kardashian féle medálos nyaklánc

Az egyre furább összeállításokban flangáló celebnő tavaly indította el a “Kimojit”, azaz a Kim Kardashian emojikat, melyek közül egy-két darabot medál formájában is kapni a webáruházában. Persze ezek közül párat mi is letöltöttünk a telefonunkra, de nem pontosan értjük, hogy miért kellene ezt a nyakunkban is viselni? A legbizarabb talán ez a beazonosíthatatlan formájú, de állítólag barackot ábrázoló sárga-fehér medál, amiért 40 dollárt, 11 ezer forintot kell kicsengetni a milliomos hírességnek, és hát tudjuk mit jelent (az emojik világában a padlizsán általában a pénisz, a barack meg a női fenék vagy nemi szerv megfelelője. A fehérrel leöntött barack meg, hát... találja ki maga!).

4. Suki Waterhouse és Poppy Jamie féle táska

Sosem fizetnénk 195 dollárt, 54 ezer forintot ezért a kisméretű táskáért, amit a 24 éves brit modell és színésznő, Suki Waterhouse és az MTV riportereként dolgozó barátnője dobott össze, de ettől függetlenül szerintünk nem lett rossz a kötelező rózsaszín, fekete és bordó színben is kapható kiegészítő, ami övtáskaként, válltáskaként és hátizsákként is bevethető.

5. Victoria Beckham és az Estee Lauder bronzosítója

Bár az elegáns csomagolás kicsit a Tom Ford féle kozmetikai vonalra emlékeztet, ettől függetlenül el tudjuk képzelni, hogy működik az 1946-ban alapított amerikai márka ötlete és a bronzosítónak köszönhetően valóban hasonlíthatunk majd egy kicsit a divattervezővé avanzsált focistafeleségre. A napsütötte arcot kölcsönző természetes hatású matt bronzosítóért 65 dollárt, 18 ezer forintot kérnek a victoriabeckham.com oldalán.

6. Beyoncé féle tornacuccok

A 35 éves popsztár sportkollekciója akkorát szólt az elmúlt szezonban, hogy idén is lecsaphatunk az Ivy Park névre hallgató márka terepmintás felsőire, leggingseire vagy kabátjaira. A Topshop oldaláról is berendelhető, kényelmesnek mondott trendi darabok megfizethető áron kaphatóak, egy edzőtopért 52 dollárt, 14 ezer forintot, egy cicanadrágért pedig 75 dollárt, 23 ezer forintot kérnek a márkánál.

7. Sminkelje magát Kylie Jennernek

Nem nagyon értjük, hogy miért akarna bárki a realitycelebre még nyomokban is hasonlítani, de aki mégis kipróbálná, az feltétlenül szerezze be a 19 éves celebnő által piacra dobott szemfesték szettet, a Kylinert. A tartósnak mondott ceruza és gél 36 dollárba, 10 ezer forintba kerül, de nyilván már rég elfogyott minden boltból és a celeblány webshopjából is.

8. Christian Siriano kollekció a Lane Bryant üzleteiben

Többször is beszámoltunk már az 1940 óta a piacon lévő amerikai márkáról, mely az elmúlt pár szezonban menőbbnél-menőbb kollekciókat készít a 40-esnél nagyobb mérettel rendelkező nőknek. A brand ezúttal a 30 éves celebtervezővel, a Project Runway című realityből ismert Christiano Sirianóval dolgozott együtt, aki egy sikkes és megfizethető kollekciót tervezett a márkának. Egy elegáns, hétköznapokba is könnyen beilleszthető, perforált szoknyáért például 108 dollárt, 30 ezer forintot kérnek, a pólók 10 ezer forintról indulnak, egy szőrmegalléros kabátért viszont már 75 ezer forint körüli összeget kérnek a Lane Bryant üzleteiben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek