Így hordják az őszi trendeket Milánóban és Párizsban

Nemcsak New Yorkban és Londonban csípték ki magukat a divathétre igyekvő szakemberek és bloggerek, hanem a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét utolsó két állomásán, Milánóban és Párizsban is. A hajtás után mutatjuk, hogy mik a trendek a legmeghatározóbb divatfővárosokban!

Milánóban is felbukkant a ruha fölé felcsatolt fűző

Az őszi szezonra nagyjából Milánóból is eltűntek a motorosdzsekik, a bomberek és a szőrmés cuccok, helyüket pedig felváltották a Kim Kardashian féle idétlen fűzők, a 20. század elejét idéző földig érő ruhadarabok, a vállvillantós cuccok és az áttetsző anyagok, amit az olasz divatikon, Anna dello Russo szerint még 50 év felett is bátran viselhetünk.

A párizsiak már megint egy lépéssel előrébb járnak

A francia divatfővárosban bátran kombinálják egymással a kéket és a barnát, ahogy a bordót sem ördögtől való összeereszteni a pirossal és a rózsaszínnel. A Párizsba látogató szerkesztők, buyerek és bloggerek szerint farmert, pulóvert, bézst, hercegnős ruhát és elöl cipzáras lakkszoknyát hordunk majd a szezonban. Kattintson a galériára és csekkolja le a legaktuálisabb utcai trendeket!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek