Menő vagy ciki döglött állatokat műkörömbe építeni?

Kis skorpió, imádkozó sáska, lepke, rovarok, növények, termések, gyakorlatilag bármi beépíthető egy ausztrál műkörmös szerint a körmökbe, ha az ügyfél is így szeretné. Márpedig vannak, akik a Deadly Beauty and Nails szalon képei alapján pontosan így szeretnék. 

A szalon hangsúlyozza, hogy nem ölnek meg állatokat azért, hogy később beleépítsék a körmökbe, mindegyik már eleve döglötten érkezik hozzájuk, amikor pedig a megrendelő kígyóbőrös karmokat kért, akkor azt kígyóvedléssel oldották meg. Az állatok maradványait először fertőtlenítik, majd beleépítik a hegyes műkörmökbe, hogy aztán úgy tűnjön, mintha valóban egy skorpió napozna a hüvelykujján, vagy egy csodálatos pillangó kitépett szárnyával a körmén villogjon. Egyébként nem csak állatokat lehet kérni, volt olyan is, aki annyira élethű pókhálót szeretett volna, hogy egy igazi, pók által készített hálót applikáltatott a körmére, sőt növénymaradványokat is be lehet ültetni a köröm alá. Itt éppen egy adag marihuánát ültettek műkörömbe, hiszen ezt a fajta felhasználási módot talán még egy törvény sem tiltja.

Mutatunk néhány képet a végeredményekről, a szalon többi képét itt találja. Ha ön szerint túl undorító egykori élőlényekkel díszíteni a a hegyes műkörmöket, akkor nyomjon a cikire, ha viszont ön is úgy venne elégtételt egy vérszívó szúnyogon és bandáján, hogy elrettentésképpen beleépítené az egyiküket a körmébe, akkor nyomjon egy menőt a képek alatti menő-ciki sávon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1535) (1632) Ciki!
Mustra