Golfosoknak indít ruhamárkát Bill Murray és családja

Sosem gondoltuk volna, hogy ez valaha is megtörténhet, de október 20-án indul az a golfruházattal foglalkozó webáruház, amit Bill Murray és testvérei indítanak a magát a világ legjobb weboldalaként nevező The Chive-val karöltve – harangozta be a hírt a Fashionista.com, mely arra is felhívta a figyelmet, hogy a klasszikus golfos hagyományokkal szakítani kívánó márka neve a William Murray Golf lesz majd.

A színésztől egyébként nem áll olyan távol a golfozás, mint például a Jenner nővérektől a táskatervezés, hozzáértését már az 1980-ban forgatott Golfőrültek című filmben is bizonyította és állandó házigazdája az olyan jótékonysági golf versenyeknek is, mint például a St. Augustine-ben évente megrendezésre kerülő Murray Bros.Caddyshack Charity Golf Tournament.

Bill Murray sajnos nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, de a hivatalos sajtóanyagban az áll, hogy a Murray testvérek – köztük a szintén színészettel foglalkozó John, Joel és Brian – a kreatívtervezésen át a színes minták megtervezéséig minden munkafolyamatban aktívan részt vesznek, ezzel is biztosítva a márka hitelességét. A 66 éves színésznek egyébként nagy családja van, nyolcan vannak testvérek és Bill Murray várhatóan a promotálásban veszi majd ki a részét a munkából.

A williammurraygolf.com oldalán felbukkant néhány darab a kollekcióból, de azokat pillanatok alatt elkapkodták az áruházból, ahol 75 dollárt, 20.569 forintot kértek egy galléros pólóért, a baseball sapkákat pedig 32 dollára, 8775 forintra árazták be. A témán felbuzdulva készítettünk egy galériát Murray legmenőbb golfos szereléseiről, amikhez hasonlókat várhatóan a hamarosan induló butikban is megvehetnek majd a golf és Bill Murray rajongók. Kattintson a galériára és nézze meg a színész újító stílusát!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek