OFFLINE

Valójában így kell felvinni a glitteres körömlakkot

2016. október 2., vasárnap 12:07

A glitteres körömlakk nagyon menő, ha az ember úgy szeretné feldobni a mindennapjait, hogy mini-diszkógömböket varázsol az ujjai végére. Viszont elég körülményes úgy felvinni ezeket a lakkokat, hogy ne legyen olcsó hatású, igénytelen a végeredmény.

A glittermániásoknak készült az alábbi videót, amit a kifejezetten körmökkel foglalkozó beauty blogger, Kelli Marissa töltött fel.

A lépések nem túl bonyolultak:

  1. Fel kell vinni egy alapréteget
  2. Ezután jöhet a köröm köré a folyékony latex maszkolás, ami ugyanazt a célt szolgálja, mint bármilyen festés esetében a maszakolás: hogy csak oda jusson a festékből, ahova szeretnénk
  3. Itt van a nagy trükk, nehogy lemaradjon! A glitteres körömlakkot először egy sminkszivacsra kell felvinni. A trükk lényege, hogy a szivacs magába szívja a lakk nagy részét, és amikor a körömre nyomjuk, akkor csak a kis csillámok mennek át, azok viszont szép egyenletesen
  4. Fel kell vinni a fedőlakkot
  5. El kell távolítani a maszkolást
  6. Magic!

Ha még nem próbálta ki a módszert, semmiképp se hagyja ki! Ha máskor nem, egy Halloween-partira mindig el lehet sütni az ilyen körmöket.

(Glamour.com)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta