OFFLINE

Keresztszemes hímzésért őrül meg a világ!

2016. szeptember 21., szerda 12:57

Bevallom, a keresztszemes hímzés sokáig azt jelentette számomra, hogy arrébb lököm Nagyi hímzőkeretét, amiben mindig megszólalásig hasonló mintákat véltem felfedezni. Néha beúszott a képbe egy hímzéssel díszített levendulás zacskócska, de itt véget is ért a kapcsolatunk. 

Aztán kiderült, hogy a modellek már nem kötögetnek unalmas óráikban, hanem hímeznek, a Pinterest tele van a maga módján cuki mintákkal, van aki már szakmányban gyártja a hímzett táskákat, nem is beszélve Liza Payne-ről, akinek Etsy-boltja hatalmas siker lett - számunkra kicsit érthetetlen módon.

A hajtás után mutatunk néhány példát is, hogyan lehet izgalmassá tenni a műfajt:

Fali dísz gyógytornászoknak:

A farmert is fel lehet vele dobni vele:

A little favourite of mine @madiamatilda #upcycling #at #its #best #cute #shorts #crossstitch #sustainablefashion #madiamatilda

A photo posted by Shalize Nicholas (@shalize_nicholas) on

Ékszer? Naná!

Esetleg egy jó kis telefontok?

Cuki üzenet a világnak?

Pillanatok alatt elkészülő nyaklánc?

Nike-mániások előnyben!

A macskaimádók sem maradhatnak ki a jóból: 

Nasıl da şirin bir çalışma** #crossstitchermagazine

A photo posted by @modakanavice on

Felhívás!

Ezeket pedig ön is elkészítheti velünk! Jelentkezzen szombat délelőtti tanfolyamunkra, ahol faékszereket készíthet, ha akar hímezhet, ha akar uszadékfából varázsolhat valami szépet, tetszés szerint! Jó hangulatot, tuti mintákat, profi tanárokat garantálunk! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta