OFFLINE

Karácsonyra már kérhet önmagát befűző cipőt

2016. szeptember 21., szerda 17:47

November 28-án kerül a boltokba a Nike önmagát befűző cipője, amit a Vissza a jövőbe 2 című film ihletett, az árát egyelőre nem lehet tudni, de a Wired magazin szerint biztosan mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki ilyet szeretne. 

Ez a lábbeli nagyjából hasonlóan működik, mint ahogy azt Michael J. Fox lábán azt meg jelehetett figyelni: csak beledugja a lábát az edzőcipőbe, az pedig egy előre meghatározott algoritmus alapján meghúzza a fűzőket. Arra figyeltek, hogy se túl szoros, se túl laza ne legyen, viszont ha mégsem igazi, akkor manuálisan, kis gomb segítségével lehet rajta engedni.

Nyilvánvalóan egy ilyen cipőnek világítania is kell, de ne aggódjon, nem fog lépésenként villózni és a zene ritmusára sem váltja a színeket, akkor jelez, amikor beköti vagy amikor alacsony a töltöttsége. A cipő egy töltéssel állítólag két hétig bírja, vagyis elvileg nem kell attól tartania, hogy egyszer csak lemerül a nap közepén. Egyébként érdemes rendesen feltölteni, mert sajnos a fűző csak dísz rajta, azzal nem tudja meghúzni, ha felelőtlenül hagyta lemerülni az edzőcipőjét.

A Nike egyébként már évek óta szédíti az embereket ezzel a cipővel, de most úgy tűnik, hogy novemberben valóban meg is lehet venni néhány kiválasztott amerikai boltban. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta