OFFLINE

Heti kedvenc: négy miniruha őszre

2016. szeptember 21., szerda 09:09

Eljött a réteges öltözködés ideje, ez van. Sebaj, így a nyári ruhatárunkból is át tudunk menekíteni pár darabot, de az őszi kollekciókban is vannak olyan lengébb ruhák, amiket a kevésbé hűvős napokon sem lehet csak úgy magában felvenni. Mutatunk is pár példát!

Tavaly a kertésznadrágokat igyekeztek divatba hozni a tervezők (és a celebnők), és ezeket követték a kantáros ruhák. Elkerülte a figyelmét ez a trend? Sebaj, több márka őszi kínálatában is lehet találkozni velük, és elég egyszerű a szezonhoz igazítani a szetett, aminek ez a központi eleme: kell hozzá egy hímzett bomberdzseki és egy bakancs. Utóbbi biztos kiállja az idő próbáját, előbbiből pedig akkora a választék, hogy biztos mindenki talál magának megfelelőt. 

A karácsony és a szilveszter azért még egy kicsit odébb van, de fémes/flitteres/csillogós ruhadarabok és kiegészítők már most is elárasztották a boltokat. Szeptember végén persze egy pántos ruhában már merész lenne elindulni otthonról, de ha alávesz egy magasított nyakú felsőt és egy átmeneti kabátot, már nem lehet nagy baj, a tél közeledtével pedig egy ilyen vastag gyapjúkabátot is felvehet hozzá.

A khaki/katonai/olívazöld ruhadarabok és kiegészítők megint még mindig divatban vannak, szóval ha szeret viszonylag egységesen öltözködni, már ami a színeket illeti, akkor ez jó választás lehet. Az ingruhák általában nem készülnek túl vastag anyagból, és ha ön egy kicsit fázós, akkor ezek alá is nyugodtan vehet egy magasított nyakú felsőt, de most a kendők is reneszánszukat élik, ha inkább így óvná a nyakát a hidegtől. 

A military stílus mellett a virágminta is kiírthatatlan, de nincs is ezzel semmi baj, ebben a szezonban például a sötét alapon burjánzó növények lesznek a nagy kedvencek. Ha éppen nincs annyira hűvös, hogy kabátot kelljen venni, akkor a tavalyról megörökölt hosszított mellény egy jó opció lehet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta