OFFLINE

Felfújható ír kocsma a hátsókertben? Igen, lehetséges!

2016. szeptember 21., szerda 16:23

Melyik kisgyerek ne vágyott volna arra, hogy a szülei béreljenek a szülinapi bulijára egy felfújható ugrálóvárat, és melyik szülő ne érezte volna titkon azt ilyenkor, hogy bárcsak újra gyerek lenne? Amerikában most már a felnőttek is örülhetnek, hiszen akár már a hátsókertekben is felállítható egy ír kocsma hála a The Paddy Wagon Pubnak.

Csakúgy mint Írországban, Amerikában is nagyon népszerűek a hagyományos pubok, de sajnos nem mindig van a közelben egy ilyen. Ezt a problémát kiküszöbölendő hozták létre a felfújható kocsmát, amit a cég könnyen felépít akár a hátsókertben is - írja a Food & Wine.

A kocsma felfújható, viszont egyébként kívülről és belülről is úgy néz ki, mint az igazi. Kétféle méretben lehet rendelni, és a nagyobb akár 80 főt is képes befogadni, így szülinapokra, vagy nagyobb eseményekre is használható. Említenem sem kell, hogy a lufikocsma mellé a cég tradicionális ételeket és italokat is visz magával. Akár fogyaszthat ír szódás kenyeret vagy finomabbnál finomabb ír söröket is, élő ír zenét hallgatva, ugyanis ez is benne van a szolgáltatásban. 

455 szavazat 713 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta