Teva X Ugg: a divat ellen elkövetett merénylet

A Teva és az Ugg gondolt egyet, és létrehozták egy közös kollekciót, melyben házasították a kényelmes Teva szandált a szintén kényelmes, cserébe ronda Ugg csizmával. Az eredmény lett a csandál (sic!).

A középkorú apák és a tinédzserek/húszévesek ízlése ritkán találkozik, és talán ebben az estben sem kellett volna. De most már mindegy, lássuk, hogy néz ki ez a szörnyszülött:

Nem tudunk elképzelni olyan időjárási körülményeket, amelyek okot adhatnának a csandál létezésére. Nem így gondolják ezt a gyártók; a leírásban az szerepel, hogy a „rafinált és kúl hibrideket nagyvárosi viseletnek szánják”. Bár úgy tűnik, még saját magukat sem sikerült maradéktalanul meggyőzniük erről, ugyanis egyik reklámszlogenjükben azt kérik a vásárlóktól (?), hogy „ne kétkedjenek”.

Véleményünk szerint amellett, hogy ocsmány, a csandál még tökéletesen használhatatlan is; a nyári forróságban lerohadna benne a lábunk, télen viszont a szabadon hagyott lábujjaink fagynának le. A kollekciót valószínűleg az átmeneti évszakokra szánták, de minek – tesszük fel az adekvát kérdést.

És ha valaki mégis kedvet kapott, íme; a Teva X Ugg kollekció kétféle modellt kínál, a színválaszték valamivel szélesebb. A „Szandál” (175 dollár, azaz kb. 48 ezer forint) a Teva szandálok sziluettjét követi a szokásos tépőzárakkal és vastag gumitalppal, az Ugg pedig báránybőr paneleket tett hozzá a modellhez - írja a Fast Co.Design. A „Hibrid” (225 dollár, azaz kb. 62 ezer forint) modell az igazi csandál; a báránybőr finoman közrefogja a szerencsétlen felhasználó bokáját, viszont a lábujjak itt is szabadon vannak.

A kollekció a „ronda a divat” tipikus megtestesülése, csakhogy a legtöbb ebbe a trendbe illő darabra - lásd zsebes gatyák és gyógypapucsok - legalább rá lehet fogni, hogy a kényelmes és praktikus. És most, hogy újra menő a JNCO farmer is, csak remélni tudjuk, hogy rövidesen más kulturális behatások alakítják majd a divatot.

Teva x UGG... it happened (like really). Shop the collection via the link in our bio! #TevaxUGG.

UGG* (@ugg) által közzétett fénykép,

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1395) (1647) Ciki!
Mustra