OFFLINE

Imádta Björk ronda hattyúrúháját? Hordjon hasonlót!

2016. szeptember 19., hétfő 14:39

2001 több szempontból is emlékezetes év volt: például azért, mert ekkor vette fel Björk minden idők egyik legszörnyűbb ruháját az Oscar-gálára. Íme:

15 évvel az izlandi énekesnő vörös szőnyeges ámokfutása után most ismét feltámadt a nyakba biggyesztett hattyú, és akár ön is vehet egy ilyet, még csak fura celebnek sem kell lennie hozzá. Az Ugly Duckling, azaz Rút Kiskacsa fantázianevű szett voltaképp egy kézműves gyapjúsál, amit fehér és szürke változatban is kapható -  56 ezer forintért.

Az alkotók, Celina és Maja Dębowska egyébként hasonló stílusú baglyos, flamingós, hollós, rókás, macskás és lajháros (igen, lajháros!) kiegészítőt is árul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta