Így néz ki, ha egy építész süteményeket süt

Dinara Kasko ukrán építész. Nagyon szeret sütni is, annyira, hogy cukrászként dolgozik, ráadásul fantasztikus kreációkat mutat be Instagram oldalán. Az étel és a geometria kapcsolatát feszegető hihetetlen alkotások megdobogtatták a szívünket, még akkor is, ha sokszor kiderül, a belbecs és a külcsín nem mindig jár kéz a kézben. Kaskonak még van egy csomó ötlete, és nem híve a szolgai másolásnak, a So Good magazinnak nyilatkozva azt mondta, hogy ő valami újat akar alkotni. 

Ez például egy Valrhona csokoládéval készült alkotás, ropogós aljjal, piskótával és sok-sok habbal.Na jó, kell hozzá egy menő szilikon forma is. Kasko nem kispályázik, a szilikon formákat 3d-ben alkotja meg, nyomtatja ki, majd abból készülnek a csodás formák. Mindezekről a So Good magazin legújabb számában lehet olvasni, sőt részletesen is bemutatja egyik alkotását. 

Cake "Chocolate block" for #sogoodmagazine. Very tasty, beautiful textures, amazing Valrhona chocolate...One of my favorite cake! And my new silicone mold* Inside: crunchy layer, sponge cake, cremeux, mousse Alpaco, mousse Biskelia. Торт "Шоколадный блок" для журнала So good.. magazine. Нереально вкусный, особенно когда внутри Valrhona Biskelia и Alpaco. Разные текстуры шоколада, гармоничный вкус, орехи и нежное кремю... Необычайный торт. Я им очень довольна. Ну и конечно ещё одна новая форма*на следующей неделе напишу подробно о заказе и продажах форм. Сделаю сегодня трансляцию в перископе из школы, где я сейчас на курсах, кому интересно - не пропустите* #okmycake #pastryinspiration #chocolatejewels #pastryart #cake #kharkov #харьков #chefsofinstagram #gastroart #art #pastryart #dinarakasko #chefstalk #pastry #chefs #geometry #instadessert #foodcreation #foodartchefs #foodporn #beautifulcuisine #callebaut #photoart#raspberry#chocolate#valrhona#callebaut#

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on

Ez pedig egy másik alkotása.  Málnás süti, málnahabbal, piskótával, és persze tükörfényes mázzal, ez is egyedi, általa készített szilikonformában készítve.

Geometry figure #7 Raspberry cake: Raspberry mousse, cremeux, confit and sponge cake. Cover with red glaze. The cake was made with my silicone mold. Геометрия фигура #7 Малиновое пирожное:малиновый мусс с меренгой, малиновое кремю, малиновое конфи, бисквит дакуаз, зеркальная глазурь. Эту форму делали из силикона. Она составная, сложная в работе и для массового производства абсолютно не подходит. Тем не менее выглядит пирожное в жизни потрясающе. По поводу продажи остальных форм напишу в ближайшее время. #okmycake #pastryinspiration #chocolatejewels #pastryart #cake #kharkov #харьков #chefsofinstagram #gastroart #art #pastryart #dinarakasko #chefstalk #pastry #chefs #geometry #instadessert #foodcreation #foodartchefs #foodporn #beautifulcuisine #callebaut #photoart#raspberry#cakevideo

A video posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on

Oszd meg másokkal is!
Mustra