OFFLINE

Heti kedvenc: vállban erős őszünk lesz

2016. szeptember 14., szerda 09:15

Tavasszal és nyáron nagyon népszerűek voltak a vállakat szabadon hagyó felsők és ruhák, és kicsit más formában, de ősszel is marad ez a trend. De most nem erről lesz szó, hanem arról,  hogy az Elle magazin szerint az idei ősz egyik fő stílusjegye a hangsúlyos és puffos vállrész lesz, így ki is választottunk két vállakat hangsúlyozó ruhadarabot az itthon is kapható márkák kínálatából. 

Nem is volt olyan régen, amikor az ilyen ujjú felsők divatban voltak, és ha okos volt, nem szabadult meg tőlük. Ha mégis, akkor nézzen el a Zarába, ott találkozhat a legtöbb ebbe a trendbe illő darabbal. És lehet, hogy most még hét ágra süt a nap, de lesz még olyan, hogy szüksége lesz egy jó kis kosztümkabátra és bokacsizmára. 

Ha miniszoknyát nem hord olyan szívesen, akkor ezt a pulóvert felveheti egy bőszárú nadrággal is. Ez egy kicsit elegánsabb összeállítás, de ha lecseréli a kiegészítőket és a cipőt, rohangálós szettnek is megteszi. 

Hello, nyolcvanas évek! Ha visszasírja azt az időszakot, akkor mindenképpen szerezzen be egy fodros blúzt és egy anyukafarmert. Ha a fast fashion boltok kínálata annyira nem szimpatikus, akkor nézzen el egy közeli használtruha-üzletbe, ahol főként vintage holmikat árulnak. 

A farmer igazi dzsóker, és szinte minden lookbookban ezzel párosítják az ilyen blúzokat, azért más anyagú, színű és fazonú nadrágokkal is hordhatja. Mutatunk is egy példát, és ha igazán bátor, egy feltűnőbb bokacsizmát is vesz hozzá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta