18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Oké, Kim Kardashian tényleg megőrült

Megfogadtuk, hogy lehetőleg nem számolunk be arról, ha a realitycelebnő hülyén öltözik fel: hisz pont az a célja Kardashiannek, hogy bekerüljön őrült szettjeivel a hírekbe, mással ugyanis nem nagyon tud. Sehol egy jó magánéleti botrány, ne adj' Isten, valami valós teljesítmény: ő abból él, hogy realityt forgat családjával, majd ha az már annyira unalmas, hogy senkit nem érdekelnek a műbalhék, kicsit felkavarja az állóvizet valamilyen érdekes ruhával vagy nyilatkozattal.

Úgy tűnik, az utóbbi időben semmi mondandója nincs Kim Kardashiannek, ugyanis már annyira erőlködik a ruháit illetően, hogy lehetetlen nem észrevenni, nyilatkozni viszont nem nyilatkozott semmit. Legutóbb arról írtunk, hogy bő férfipólók fölé húzott fűzőt, már az is szörnyen nézett ki, de ahelyett, hogy kicsit visszavett volna, rátett az eklektikus stílusra még egy lapáttal. Ez valószínűleg most épp annak köszönhető, hogy pasija, Kanye West hasonló ronda szetteket mutatott be a New York-i divathéten, kijött a Yeezy Season 4, mely szinte semmiben nem különbözi a Yeezy 3-tól és melynek bemutatóján 5 órán át ültek a tűző napon a meghívott celebek és újságírók; náluk csak a modellek jártak rosszabbul, akiknek ugyanennyit kellett állniuk és többen közülük elájultak.

Szóval értjük, Kardashian a borzalmas szettekkel férjének akart egy kis hírverést kelteni, de ettől még ő grasszált űr-csőgörénynek öltözve New Yorkban. Egyelőre úgy tűnik, szeptember 6. volt a csúcs, amikor két összeállítást is megcsodálhattunk rajta: közös a kettőben, hogy mindkettőből kilógott a melle és egy bő, teljesen lehetetlen anyagú és színű műanyag ribanc-csizma volt a leghangsúlyosabb kiegészítője: ez egyébként, mint kiderült, a Yeezy Season 4. egyik fontos és drága terméke és ha piacra dobják, ölni fogják érte egymást a pénzes rajongók. Ha megúszná olcóbban, ajánljuk a mellescsizma keresőszót, de a combcsizma se tűnik rossz megoldásnak. 

Fenti, nevetségesen fémes szetten kívül láthattunk rajta valami megfejthetetlen farmerdzseki-melltartó kombót is, de az is remek volt, amikor Kim Kardashian North Westtel együtt diszkógömbnek öltözött. Ja, és azt se felejtsük el, amikor tényleg címeres bolondként mászkált az utcán egy bő köntösben és szőrös papucsban, szegény tényleg úgy nézett ki, mint aki kiszökött a diliházból/túladagolta magát. Még több kép még több furcsa ruháról a galériában, alatta pedig szavazás: ön szerint menő, hogy a 80 milliós követőtáborral bíró híresség feltűnési viszketegségében azt propagálja, hogy mindenki öltözzön bomlott agyú hülye tyúknak, vagy menő, hogy ilyen bevállalós, és nem állt rá mondjuk az unalmas szürke nadrágkosztümökre?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1394) (1312) Ciki!
Mustra