OFFLINE

Herczeg Zoltán nemcsak halott hírességeket vált aprópénzre, az Esterházy-fotót is lopta

2016. szeptember 9., péntek 14:19

Nem elég, hogy Herczeg Zoltán sztárdivattervező a legújabb RIP kollekciójában bizarr módon aprópénzre váltja a közelmúltban meghalt magyar és külföldi művészek arcképét,  a 444 azt is megtudta, hogy az Esterházy Péterről készült portrét a Könyvesblog fotósa, Valuska Gábor készítette korábban a Margó fesztiválnak.

A Margó fesztivál és a Könyvesblog fotósa így kommentálta a történteket a Facebook-oldalán:

"Amikor Herczeg Zoltán engedély nélkül csinál rip Esterházy polót az EP képemből és azt 9000ért árulja. Mondjuk lehet, hogy tudta, hogy nem adtam volna oda neki."

A 444 megkérdezte a történtekről magát Herczeg Zoltánt is, aki egy hosszú válaszlevélben elismerte, hogy valóban a netről nyúlta az Esterházy-képet, és senkitől sem kért engedélyt annak használatához. Emellett hozzátette: limitált szériás RIP-pólókból származó profitját örömmel átadja a kép tulajdonosának vagy az Esterházy családnak – ez a számítása szerint pólónként minden költséget levonva 2000 Ft.

Herzceg RIP-kollekciójában egyébként olyan közönségkedvenc sztárok szerepelnek Esterházy mellett, mint Bud Spencer, Prince, Somló Tamás, Psota Irén, Muhammad Ali, Szipál Márton és Lemmy.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta