OFFLINE

Heti kedvenc: szaténblúz négyféleképpen

2016. szeptember 7., szerda 08:04 |

Mindent elleptek a szaténbomberek és -kabátok, de a könnyed és/vagy fényes anyagok kedvelői azért nemcsak ezek közül válogathatnak. Mutatunk is pár példát!

Szerencsére szeptemberben is vannak olyan napok, amikor még elég nyárias az időjárás. A vállat szabadon hagyó, bő és fodros ruhadarabokat ebben a szezonban nem nagyon lehetett megkerülni, ahogyan a fűzős balerinát sem, bár ebből tényleg kevesebbet láttunk az utcán. 

A hosszú, tunikaszerű ingeket és blúzokat nemcsak leggingshez vagy szűk farmerekhez veheti fel, hanem bő szárú, sőt, egyenesen pizsamákat idéző nadrágokhoz is. Ha pedig elég kellemes az idő, akkor zárt cipő helyett papucs is jó választás lehet ehhez az összeállításhoz. 

Az elegánsabb stílust kedveli? Akkor biztosan van egy fekete ceruzaszoknya a szekrényében. Mivel ez egy jól variálható darab, e heti kedvenceinket is felveheti hozzá, főleg, ha már unja a fehér ingeket és blúzokat. 

Persze akkor sincs gond, ha inkább lezserebben szeret öltözködni, a farmernadrághoz pedig ugye minden megy. Ha akarja, akár be is tűrheti ezt a blúzt, és a fűzős cipőhöz sem kell ragaszkodnia, bár úgy tűnik, ez a fazon egy ideig még velünk marad. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta