OFFLINE

Menő vagy ciki a 387 ezer forintos MTV pulóver?

2016. szeptember 6., kedd 14:00

Nem csak Kanye West döntött úgy, hogy két nap alatt kíván túladni az Adidas Originalsnak tervezett új Yeezy kollekcióján, de Marc Jacobs is csupán néhány nap lehetőséget adott azoknak, akik le szeretnék adni előrendelésüket a 2017-es Resort kollekcióba beépített harsány színekben pompázó MTV-s pólókra, pulóverekre és táskákra, melyeket augusztus 30-ig lehetett beszerezni az amerikai tervező online boltjában és a Marc Jacobs butikokban világszerte – írja a Fashionista a kapszulakollekcióról, ami a tökéletes időzítésnek köszönhetően a pucérruhákban bővelkedő MTV Video Music Awards hétvégéjén került piacra.

Így néz ki egy 387 ezer forintos pulóver.
Így néz ki egy 387 ezer forintos pulóver.
Fotó: marcjacobs.com

A limitált szériás daraboknak azonban megkérik az árát, egy MTV-Marc Jacobs feliratos egyszerű pólóra vagy táskára 150 dollárt, 41.500 forintot kell áldozniuk a 35. születésnapját ünneplő zenecsatorna rajongóinak, egy flitterekkel díszített túlméretezett pulóverért azonban már 1400 dollárt, 387 ezer forintot is elkérnek.

40 ezer forintos boltbajárós táska Marc Jacobstól.
40 ezer forintos boltbajárós táska Marc Jacobstól.
Fotó: marcjacobs.com

Tehát az amerikai luxusmárka árai nem térnek el a francia divatházakétól, ahol a Balenciaga például nemrég dobta piacra a hazánkban csak Szíj Melinda szatyorként emlegetett táskát, ami közel félmillió forintba fáj majd a táskagyűjtőknek.

Az 1963-as születésű Jacobstól nem áll távol az ismert cégekkel való együttműködés, sőt, köztudottan szereti beépíteni az amerikai örökséghez és popkultúrához tartozó logókat és jelképeket kollekcióiba. Két évvel ezelőtt például a Coca-Cola ikonikus piros-fehér motívumát dolgozta fel, de felbukkant már kifutóján Mickey egér és az Alice Csodaországban is. 

Ezek a darabok pedig a legnagyobb szerencsénkre pont olyanok, melyek mását az MTV pulóverekhez hasonlóan akár pár ezer forintért is beszerezhetjük a fast-fashion boltokban. Ön mit gondol a túlárazott hétköznapi pulóverről, menőnek vagy inkább cikinek találja az ismert divatházak effajta lehúzásait? Szavazzon!

493 szavazat 386 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta