OFFLINE

20 méter a világ leghosszabb menyasszonyi uszálya

2016. szeptember 4., vasárnap 12:04

Kétségtelenül Trish Peng vörös színű menyasszonyi ruhája volt az új-zélandi divathét egyik legnagyobb szenzációja, mivel a 25 éves tervező egy 20,1 méteres tüll uszállyal dobta fel a száz Swarovski kristállyal kirakott, Christian Dior féle vintage csipkéből készült ruhakölteményt, amin 120 órán keresztül dolgozott egy négy fős szakmai csapat – írja a Dailymail.co.uk a kifutót beterítő uszályról, ami az eddigi leghosszabb volt, ami valaha divatshown megjelent.

“A piros a jólét és a jó szerencse jele. És egy kicsit a kelet és a nyugat találkozásának jelképe is ez nekem” – mondja a kínai gyökerekkel rendelkező aucklandi dizájner, aki 5800 dollárt, 1,6 millió forintot kér egy ilyen couture menyasszonyi ruháért, amit reményei szerint szeretni fognak majd az amerikai piacon is.

A látványos ruha az új-zélandi Weddings Magazine bemutatójának záró darabja volt, a koszorú-szerű arany fejdíszt és a levehető uszályt tartó pántot Anna Marguerite készítette a tervezőnek, aki elsősorban a Los Angeles-i gazdagokat szeretné megcélozni a jól szabott luxuskollekcióival. Az új menyasszonyi ruha kollekció egyébként tökéletesen követi a nemzetközi trendeket, ide kattintva megnézheti Trisha Peng többi munkáját is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta