OFFLINE

Itt az új őrület: a titkos szivárványos haj

2016. szeptember 4., vasárnap 13:06

Ha fodrászhoz megyünk, akkor mindig dönteni kell. A döntés pedig néha nem várt következményekkel jár: a túl rövidre vagy bénára vágott, esetleg lehetetlen színűre festett frizurán csak az idő vagy egy újabb radikális beavatkozás segíthet.

Pedig az emberre gyakran rátör, hogy újítana – ehhez pedig kockáztatni kell. Viszont van megoldás arra, hogy anélkül kísérletezzünk a színekkel, hogy hosszú időre elköteleznénk magunkat a kék vagy a piros frizura mellett: a titkos szivárványos haj ezt ígéri.

Ez a trükkös festési technika színpompás réteget hoz létre a természetesen hagyott hajfüggöny alatt, tehát lehet választani, mikor akarunk vagánynak, illetve konszolidáltnak tűnni.

“A rejtett szivárványokat olyan helyekre festjük, amelyek csak akkor látszanak, ha fel van tűzve a haj“ – ismertette a technikát Athena Golden fodrász a Huffington Postnak. „Általában rétegeket helyezünk el, hogy bújócskaeffekt jöjjön létre”. A legfontosabb része a festésnek, hogy fenntartsa a frizura egységét, miközben az természetes színt kivilágosítja annyira, hogy a színek azért érvényesüljenek is. „Ha rosszul csinálod, a színek keveredni fognak az alaptónussal, és olyan színt hoznak létre, amit senki se akar”. Ez történik például, ha a szőke haj és a kék találkozásából zöld lesz.

Stay tuned for the final results later today :) #rainbowhair #hiddenrainbow #hiddenrainbowhair by Seniour colourist Carla

Not Another Salon (@notanothersalon) által közzétett fénykép,

Ha pedig jól csinálják, így fog kinézni:

Hidden rainbows are all the London rage right now. #hiddenrainbowhair #hiddenrainbow #rainbow #rainbowhair by Carla

Not Another Salon (@notanothersalon) által közzétett fénykép,

There's always a rainbow after the rain ** #hairdye #hiddenrainbow #crazycolors #underlights

Yas Diktürk (@sassy_yasss) által közzétett fénykép,

Az új hajőrület lehetővé teszi, hogy munkahelyen szolidak, máshol meg kúlak legyünk. Mindez attól függ, leengedjük-e a hajunkat, vagy sem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta