Itt az új őrület: a titkos szivárványos haj

Ha fodrászhoz megyünk, akkor mindig dönteni kell. A döntés pedig néha nem várt következményekkel jár: a túl rövidre vagy bénára vágott, esetleg lehetetlen színűre festett frizurán csak az idő vagy egy újabb radikális beavatkozás segíthet.

Pedig az emberre gyakran rátör, hogy újítana – ehhez pedig kockáztatni kell. Viszont van megoldás arra, hogy anélkül kísérletezzünk a színekkel, hogy hosszú időre elköteleznénk magunkat a kék vagy a piros frizura mellett: a titkos szivárványos haj ezt ígéri.

Ez a trükkös festési technika színpompás réteget hoz létre a természetesen hagyott hajfüggöny alatt, tehát lehet választani, mikor akarunk vagánynak, illetve konszolidáltnak tűnni.

“A rejtett szivárványokat olyan helyekre festjük, amelyek csak akkor látszanak, ha fel van tűzve a haj“ – ismertette a technikát Athena Golden fodrász a Huffington Postnak. „Általában rétegeket helyezünk el, hogy bújócskaeffekt jöjjön létre”. A legfontosabb része a festésnek, hogy fenntartsa a frizura egységét, miközben az természetes színt kivilágosítja annyira, hogy a színek azért érvényesüljenek is. „Ha rosszul csinálod, a színek keveredni fognak az alaptónussal, és olyan színt hoznak létre, amit senki se akar”. Ez történik például, ha a szőke haj és a kék találkozásából zöld lesz.

Stay tuned for the final results later today :) #rainbowhair #hiddenrainbow #hiddenrainbowhair by Seniour colourist Carla

Not Another Salon (@notanothersalon) által közzétett fénykép,

Ha pedig jól csinálják, így fog kinézni:

Hidden rainbows are all the London rage right now. #hiddenrainbowhair #hiddenrainbow #rainbow #rainbowhair by Carla

Not Another Salon (@notanothersalon) által közzétett fénykép,

There's always a rainbow after the rain ** #hairdye #hiddenrainbow #crazycolors #underlights

Yas Diktürk (@sassy_yasss) által közzétett fénykép,

Az új hajőrület lehetővé teszi, hogy munkahelyen szolidak, máshol meg kúlak legyünk. Mindez attól függ, leengedjük-e a hajunkat, vagy sem.

Oszd meg másokkal is!
Mustra