MTV VMA: kinek áll jobban a pucérruha?

Augusztus 28-án este tartották meg New Yorkban a Madison Square Gardenben a 2016-os MTV Video Music Awardsot, ami soha nem arról volt híres, hogy a celebek kifinomult estélyikben jelentek volna meg. Tavaly a hasig dekoltált ruhák voltak a legmenőbbek a VMA-n és nem gondoltuk volna, de sikerült fokozni a fokozhatatlant, ugyanis idén teljesen alap volt, hogy felső nélkül vonuljanak vörösszőnyegre az emberek. A pucérruha még hagyján, de tényleg volt nem egy olyan celebnő, aki blézere alá nem vett fel semmit, ráadásul a férfiak is beszálltak a versenybe, úgyhogy most egy pasi párosra is szavazhat szokásos hétfői "kinek áll jobban?" posztunkban.

Baddie Winkle vs Tolvai Reni vs. Halsey

Nagy kedvencünk itt a szerkesztőségben Baddie Winkle, aki 88 évesen azt hirdeti, mindenki tegye azt, amitől jól érzi magát! Ő pont feltűnő ruhákban és fiatalok közt érzi jól magát, úgyhogy unokája segítségével netcelebbé nőtte ki magát és ahelyett, hogy az amerikai nyugdíjasok nyugodt és unalmas életét élné, Instagramozik és mindenféle bulikba jár, a lehető legfeltűnőbb szettekben. Kedvencünk a strasszokkal kirakott bot, de a műkorcsolyázódresszre emlékeztető pucérruha se semmi: szerintünk Baddie-nek még jól is áll! Megértjük, ha hirtelen soknak tartja Winkle-t, csak arra kérjük, hogy mielőtt ítélkezne, nézze meg ezt a videót róla: ha ezután se olvadt el az idős hölgytől, olvasson tovább!

Fenti kép jobb szélén Halsey, egy 21 éves énekesnő látható, aki strasszokkal gazdagon díszített overált vett a 2016-os VMA gálára és egy kis mellbimbóvillantást is abszolvált. Középre pedig Tolvai Renit tettük, aki 2012-ben a Viva Cometen hatalmas feltűnést keltett azzal, hogy mellét csak strasszok borítják. Kapott akkoriban hideget és meleget, de akárhogy is nézzük, az elmúlt 4 évben annyit változott a gálák divatja, hogy manapság ezzel a szettel egy amerikai díjátadón már túlöltözöttnek számítana. Legalábbis a VMA-n a kutyának se tűnt volna fel egy ilyen ruha, amikor mások besétáltak szinte meztelenül – őket találja kicsit lejjebb a cikkben, de előbb voksoljon a legjobb pucérruhás hírességre!

Kinek áll jobban a pucérruha?

Cassie vs. Laura Perlongo

Cassie Ventura 30 éves énekes-táncosnő, modell, szóval híresség: úgy tűnik, készül valamivel a közeljövőben, mert mindent megtett a VMA-n annak érdekében, hogy írjanak róla. A sárga paróka és aranynadrág már nem elég egy cikkhez, úgyhogy gondosan magára tekert pár láncot, majd arra felvett egy Balmain blézert és mást semmit, így mindenki megcsodálhatta peckesen álló melleit és szép lapos hasát.

Az ő kihívója egy majdnem teljesen ismeretlen nő, aki 50 ezres Instagram-táborral bír, Laura Perlongo, Nev Schulman producer menyasszonya. Hogy neki miért volt fontos állapotos hasát teljes valójában megmutatni, nem tudjuk, de Cassie-hez hasonlóan csak láncokat viselt melle körül és egy khaki bombert kerített felsőtestére. Írhatnánk még ide pár ízetlen poént, de nem tesszük, az ő dolga, hogyan érzi jól magát egy gálán, meg különben is: az ön szavazata dönt, majd meglátjuk, ebből a párbajból ki kerül ki győztesen – lehet, hogy senki.

Ki a jobb felső nélkül?

G-Eazy vs. Desiigner 

És akkor jöjjenek a férfiak, ugyanis az MTV VMA 2016-os eseményére ők is megvadultak: a félmeztelen az új vicces öltöny? G-Eazy azért ölelgeti pont Britney Spearst kigombolt ingben, mert ő működött közre az énekesnővel 2016-os nyári slágerén, a Make Me..-n. Nem csak a bársonying, a bőrgatya is elég merész, de ahhoz nem elég merész, hogy mondjuk egy begombolt inggel is bekerüljön a hírekbe.

G-Eazy kihívója Desiigner, egy 19 éves rapper, aki Panda című számával csak nemrég robbant be a showbizbe: ahhoz képest már remekül nyomja a feltűnősködést és tudja, hogy a VMA-re ki kell tenni, amit csak lehet. Szóval nem vett inget az öltöny alá. Szavazzon: neki áll jobban a hasvillantás vagy G-Easynek?

Melyik pasi tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra