OFFLINE

Mennyit változhat az esküvői torta divat 100 év alatt?

2016. augusztus 28., vasárnap 13:41

Egy esküvő elmaradhatatlan kelléke az esküvői torta. Egy hagyományos lagziban nagyjából a húsleves elfogyasztása után megfogalmazódik a kérdés, hogy vajon milyen lesz a torta? Egy szintes vagy több? Díszítés nélküli vagy éppen, hogy csillámos pillangókkal teleszórt? Ezek után pedig azt is megmondhatja majd, mennyire trendi az esküvői torta. 

Azt már megmutattuk, hogyan változtak a menyasszonyi ruha trendek az évek alatt, sőt még a menyasszony pisiltetés problémakörére is mutattunk megoldást és arról is készült már videó, hogy az eljegyzési gyűrűk milyen trendeket követtek, ezért éppen ideje volt, hogy az is kiderüljön, mi a helyzet az esküvői tortákkal és tortadíszekkel. Mode videója évtizedről-évtizedre végig veszi, hogyan változott az esküvői torta egy évszázad alatt. A nagyon egyszerű művirágos verziótól egészen a legutolsó trendekig megnézheti az esküvői torták evolúcióját, ami kétségtelenül az utóbbi tíz évben változott a legtöbbet. Legalábbis a videó alapján. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta