Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Lena Dunham restusálatlan fehérneműmodellként küzd a nőkért

2016. augusztus 26., péntek 14:59

A Csajok című sorozat megalkotója nem egy szégyenlős nő, ezt mindig is tudtuk, és van, amikor tényleg jó oka a vetkőzésre. A Lonely fehérneműmárka már korábban felkérte, hogy legyen a modelljük, hiszen ők is azért küzdenek, hogy a nők megtanulják elfogadni a testüket. Az együttműködés úgy tűnik tartós lesz, hiszen Dunham a cég legújabb kampányában is szerepel a Csajok másik szereplőjének, Jemima Kirke-nek az oldalán. Képek a hajtás után! 

A Lonely természetesen nem retusálja a képeket, hiszen ez elég rosszul venné ki magát, ha már egyszer az az üzenet, hogy mindenki úgy szép ahogy van. "Ahelyett, hogy tárgyiasítanánk őket, a kampányainkban szereplő nők - például Lena és Jemima - az igazi szépséget képviselik. Remélhetőleg ezzel a világszerte sok nőnek segítenek majd abban, hogy szabadabbnak érezzék magát" – állítja az új-zélandi márka. 

Kattintson ide a többi képért!
Kattintson ide a többi képért!
Fotó: Lonely Girls Project

Lena Dunham egyébként nagyon kényes a restusálásra. Pár hónappal ezelőtt elég azzal vádolta meg a spanyol Tentaciones magazint, hogy digitálisan módosították a róla készült képanyagot - írja a Dazed. "Nem így nézek ki, és soha nem is fogok így kinézni. A magazin túlzásba vitte a retusálát" – panaszkodott. A Tentaciones nyílt levélben vágott vissza, és hogy bizonyítsák igazukat, közzé tették az eredeti és a megjelent címlapfotót. Kiderült, tényleg alig nyúltak hozzá. "Már fel sem ismerem a saját testem. És ez bizony nagy baj" – írta Dunham válaszként. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta