OFFLINE

Soha többé nem kell bénáznia a cipőfűzőjével

2016. augusztus 25., csütörtök 09:07

A Magnificent World oldalán terjed rohamosan a Mr Gear videó, ami azt mutatja meg, hogyan lehet nagyon gyorsan, nagyon menő módon befűzni a cipőjét. Sehol egy össze-vissza fordult cipőfűző csak a tökéletes végeredmény. 

A videóban az egyszerű alap befűzésen túl azoknak is ajánlanak néhány módszert, akik szeretik a kicsit különlegesebb cipőfűzési technikákat és ezzel szeretnék feldobni tornacipőjüket. A másfél perces videóban összesen 5 cipőfűzési technikát ismerhet meg, ráadásul olyan könnyedséggel bemutatva, hogy még a legbonyolultabbhoz is kedvet kap az ember. 

Awesome (y)

Közzétette: Magnificent World – 2016. augusztus 12.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta