OFFLINE

Heti kedvenc: öltözzön balerinának

2016. augusztus 24., szerda 14:55

A balerina néven elhíresül kiscipők mellett idén ősszel megjelennek a valóban balerinacipőre hajazó lábbelik (elég csak megnézni mondjuk a Zara kínálatát): ha önnek is hiányzik a 2011-es táncmánia, akkor a cipőn kívül vehet még tüllszoknyát is, hogy tényleg hihető legyen, hogy hobbija a balett és épp táncórára igyekszik. A tüllszoknya trendi kombinálásra adunk tippeket alább!

Ha tényleg balerinának akar beöltözni a hétköznapokon, akkor ezt az összeállítást ajánljuk, a szoknya mellé nem kell más, csak egy szaténkabát, szaténcipő, egy body és egy sporttáska. Igen, ez is lehet szaténos hatású, ami mondjuk kicsit kényesebb anyag a sporttáskákhoz használtaknál, de hát valamit valamiért. 

Korábban már szerepelt a heti kedvenceink között a farmering és az aranyszínű cipő is, ha kedvet kapott hozzájuk, és beszerezte mindkettőt, akkor a tüllszoknyához is bátran felveheti ezeket. Ami a kiegészítőket illeti, a hűvösebb napokon a nyakláncot helyettesítheti egy szép mintás sállal is. 

A fekete és fehér párosa mindig divat lesz, ahogyan a csíkos minta is. Persze kell egy kis csavar, hogy hosszú távon ne váljanak unalmassá, ezért érdemes színes kiegészítőkkel feldobni az ilyen szetteket. 

Vagy persze maradhat a (majdnem) színfekete összeállításoknál, ahogyan teszi azt nagyon sok blogger is. Jó, a motoros bakancshoz és dzsekihez talán még túl jó idő van, előbbit edzőcipővel vagy szandállal is kiválthatja, utóbbbit pedig egy farmerdzsekivel. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta