OFFLINE

Heti kedvenc: öltözzön balerinának

2016. augusztus 24., szerda 14:55

A balerina néven elhíresül kiscipők mellett idén ősszel megjelennek a valóban balerinacipőre hajazó lábbelik (elég csak megnézni mondjuk a Zara kínálatát): ha önnek is hiányzik a 2011-es táncmánia, akkor a cipőn kívül vehet még tüllszoknyát is, hogy tényleg hihető legyen, hogy hobbija a balett és épp táncórára igyekszik. A tüllszoknya trendi kombinálásra adunk tippeket alább!

Ha tényleg balerinának akar beöltözni a hétköznapokon, akkor ezt az összeállítást ajánljuk, a szoknya mellé nem kell más, csak egy szaténkabát, szaténcipő, egy body és egy sporttáska. Igen, ez is lehet szaténos hatású, ami mondjuk kicsit kényesebb anyag a sporttáskákhoz használtaknál, de hát valamit valamiért. 

Korábban már szerepelt a heti kedvenceink között a farmering és az aranyszínű cipő is, ha kedvet kapott hozzájuk, és beszerezte mindkettőt, akkor a tüllszoknyához is bátran felveheti ezeket. Ami a kiegészítőket illeti, a hűvösebb napokon a nyakláncot helyettesítheti egy szép mintás sállal is. 

A fekete és fehér párosa mindig divat lesz, ahogyan a csíkos minta is. Persze kell egy kis csavar, hogy hosszú távon ne váljanak unalmassá, ezért érdemes színes kiegészítőkkel feldobni az ilyen szetteket. 

Vagy persze maradhat a (majdnem) színfekete összeállításoknál, ahogyan teszi azt nagyon sok blogger is. Jó, a motoros bakancshoz és dzsekihez talán még túl jó idő van, előbbit edzőcipővel vagy szandállal is kiválthatja, utóbbbit pedig egy farmerdzsekivel. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta