Így kell 100 női cuccot belezsúfolni egyetlen táskába

Mi, férfiak mindig csodálkozunk, hogyan férhet el annyi kacat egyetlen női retikülben - a nők viszont gyakran arról panaszkodnak, hogy már megint nem fért bele minden cuccuk a táskájukba. A brit Daily Mail a legújabb videójában egy elképesztő trükköt mutat be: az egykori Bond-lány, Rachel Grant több mint 100 ruhát és más nélkülözhetetlen nyaralási kelléket zsúfol bele egyetlen táskába, többek között tíz egyberészes nyári ruhát, nyolc topot, négy nadrágot, öt cipőt, valamint egy komplett fürdőszobát helyettesítő, utazó neszeszer teljes tartalmát.

A titok nyitja: hajtogatás helyett mindent össze kell tekerni egy kis gurigákba, mint a hálózsákokat, és ezeket a kis gurigákat műanyag zacskókba, dobozkákba tenni, kiszorítva belőlük a levegőt - hiszen valójában ez foglalja el a táskákban a legtöbb helyet.

A 38 éves Rachel Grant egyébként nemcsak vicces videókban oszt tanácsokat. Korábban tévéműsort is vezetett, írt utazási könyvet (saját bevallása szerint több mint 70 országban járt már), sokat jótékonykodott és egy időben ő volt egy Fülöp-szigeteki állatkozmetikumokat áruló cég reklámarca.

A filmrajongók Bond-lányként is ismerhetik őt. A félig filippínó, félig angol színésznő a 2002-es Halj meg máskor!-ban azt a hongkongi kémnőt alakította, aki szexi masszőznek álcázva próbálta elkapni Pierce Brosnant egy hotelszobában - de persze a 007-est még ős sem tudta átverni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek