OFFLINE

Menő vagy ciki hülyén felöltözni a Szigetre?

2016. augusztus 17., szerda 09:21

A Szigetben az a jó, hogy kábé bármit meg lehet csinálni (már amennyiben az másnak nem árt), tehát teljesen alap, hogy végre egy hétig azt vehetünk fel, amit a szívünk diktál. Ha ahhoz van kedve az embernek, mehet pizsamában is Rihanna koncertre - és ezt máskor tényelg nem nagyon tehetné meg úgy, hogy ne nézzenek rá furcsán -, vagy dizájnerruhában is szabad a porban fetrengeni. A pasik is vehetnek harisnyát és miniszoknyát anélkül, hogy bárki beszólna nekik és általános, hogy a csajok plüss unikornis- vagy pokémon overálban táncikálnak. 

Ez csak egy dolog, főleg azoknak a szórakozása, akik szeretnének kicsit kísérletezni a stílusukkal. De vannak azok, akik mindenféle előre kitervelt jelmezben, teljesen extrém kiegészítőkkel készülnek a bulira. Tudatosan, jó előre kitervelt jelmezekkel, aztán ha fotóst látnak, nem győznek pózolni. Kicsit olyanok, mint a divatbloggerek a divatheteken, ha fotóst látnak, elkezdenek feltűnően viselkedni, hogy tuti bekerüljenek legalább egy galériába. Mi most szívességet tettünk pár viccesen felöltözött, boldogan pózoló embernek, hogy ön is láthassa őket, aztán pedig alábbi menő-ciki sávon szavazhat: menő jelmezben bulizni vagy erőltetett poén fűszoknyában veretni?

1201 szavazat 717 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta