OFFLINE

Heti kedvenc: aranycipő minden alkalomra

2016. augusztus 17., szerda 15:27

Amíg rá nem kerestünk, nem is gondoltuk volna, hogy ennyi, de ennyi aranyszínű cipőt lehet kapni, de ha már így alakult, akkor megmutatjuk, hogyan viselheti ezeket a csillogó lábbeliket. 

Mondjuk úgy, hogy az aranyló edzőcipőjét olyan cseppet sem feltűnő darabokkal veszi fel, mint például a fekete farmer és a fekete póló. És ha megjött a kedve, magához ragadhat még pár különlegesebb kiegészítőt, lásd a képen szereplő táskát. 

Az arany és a zöld remekül illik egymáshoz, és ehhez a keleties fazonú cipőhöz nem kell feltétlenül szűk nadrágot venni, a bővebb fazonokkal is jól mutat, sőt! És mivel a leárazások még tartanak, baráti áron juthat hozzá a szettbe tökéletesen illő nyárias felsőkhöz. 

Nem kell túlzásokba esni, de azért az arany színű cipőhöz választhat egyéb hasonló árnyalatú holmikat is. Igen, természetesen fémesen csillogó ruhák is vannak. Az ilyen pántos ruhákat egyébként pólóval is hordhatja, ha szívesen idézné fel a kilencvenes évek divatját.

Ha egyébként nem is mer túl sok aranyat viselni, különleges alkalmakkor azért tényleg tehet egy próbát a csillogó cipőkkel. Ha a magassarkút szandálra, a kézitáskát pedig valami praktikusabbra cseréli, akkor természetesen ezt a ruhát a hétköznapokon is bátran hordhatja. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta