Menő vagy ciki egy szál masniba öltözni?

A C-string-re meg a Shibue-re keresztelt, nagyon furcsa bugyi után nem hittük, hogy találunk egy ennél is bizarrabb fehérnemű opciót, de tévedtünk, mert az Asos-on nézelődve újabb gyöngyszemre bukkantunk. Ez a félig bugyiként, félig cicitakaróként funkcionáló anyagdarab minden elképzelésünket felülmúlta.

Az Asoson csak Unwrap Me, vagyis Csomagolj ki néven reklámozzák a fehérneműt, ami valójában egy masnira kötött, széles szaténszalag, kizárólag csak azokat a testrészeket takarja, amiket nagyon muszáj, és így sejthetően nem is arra találták ki, hogy vásárlója bármilyen ruhadarab alá viselje. Az apácaruhának éppen nem mondható darabhoz potom 21 euróért, azaz kb. 6500 forintért juthat hozzá, és háromféle színből választhat. Egyébként az Unwrap Me gyártója, a Bluebella nem kizárólag közönséges fehérneműket gyárt, a kínálatukban találunk pár fokkal visszafogottabb, de ettől függetlenül szexi darabokat. 

Vörös, fehér és fekete színben lehet egyelőre megvásárolni.fotó: asos
Vörös, fehér és fekete színben lehet egyelőre megvásárolni.
fotó: asos

A testmasni nem tűnik túl komfortos darabnak, főleg ha a hátsó részt nézzük, de ebből is sejthető, hogy a gyártó nem is napi viseletre, hanem egy romantikus este vágyfokozó kellékének szánta. 

Hátulról nézve nem tűnik túl kényelmes darabnak.fotó: asos
Hátulról nézve nem tűnik túl kényelmes darabnak.
fotó: asos

Ha pedig még furább dolgot akar látni, akkor nézze meg a C-string, avagy a mini bugyi használati útmutatóját, aztán a videó alatti sávon szavazzon, menő-e díszcsomagolt ajándéknak öltözni, vagy inkább ciki így hazavárni szerelmünket?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1607) (1602) Ciki!
Mustra